avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
camicris a scris:

Neagu-cap. XI
[ link extern ] /

Buna! Ai sarit de la cap IX la XI ! Te rog sa postezi si pe al X lea!!!!
Cate capitole are toata mapa?
Fiecare capitol are o parte de teorie si apoi vine cea postata de tine, sau cum?
Multumesc!
adelykitt a scris:

camicris a scris:

Neagu-cap. XI
[ link extern ] /

Buna! Ai sarit de la cap IX la XI ! Te rog sa postezi si pe al X lea!!!!
Cate capitole are toata mapa?
Fiecare capitol are o parte de teorie si apoi vine cea postata de tine, sau cum?
Multumesc!

mai intai e teoria schematic, iar apoi subiectele.
cap X, nu l-am scanat pentru ca e despre apel si recurs.
13 cap.
Hai sa nu plecam urechea la zvonuri, eu cred ca va fi exam in toamna si sper sa nu ma insel. Cat despre a da la INM nu stiu ce sa fac, am dat si eu in 2001 si a fost un esec. Daca "doamne fereste" nu se mai da in toamna o sa incerc la inm in 2011, ce sa zic.........sper sa dam acest examen in toamna si sa reusim sa intram.
Si eu cred ca abrogarea respectiva a venit pt. cineva care a intrat si trebuie sa se tranfere cat mai repede.
Cu invatatul stau nasol, ma chinui sa termin procedura penala, apoi vreau sa repet penalul si procedura penala, si apoi sa ma apuc de civil si procedura civila.Nu imi ajunge timpul deloc.Invat noaptea si tare greu.
stai liniştită valentina şi eu tot la procedură penală sunt aşa că nu eşti singura. Din proprie experienţă eu zic că e mai bine să insişti mai mult timp pe o materie ca să reţii cât mai mult. şi eu cred de altfel că va fi examen în toamnă întrucât zvonurile care au ajuns la mine făceau trimitere şi la faptul că nu se va da examen nici la institut anul acesta, ceea ce este fals, asa că mai bine ne concentrăm pe ce trebuie şi anume pe învăţat

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)