avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
toţi sunteţi axaţi pe civil?
carmenscop a scris:

Fisierul pe care l-am atasat mai devreme vine, cred eu, in sustinerea moralului voastru, si al meu, (caci sunt in aceeasi situatie cu voi, ma pregatesc pt.toamna) ca totusi va fi examen la toamna. Pe de o parte este deja planificat ca sesiune(si pana acum planificarea s-a respectat), iar pe de alta parte, dupa ocuparea celor 60 de locuri la judecatori si a celor 100 de la procurori tot raman peste 100 libere. Cred ca rationamentul este logic si poate si voi veti gandi la fel. Asa ca .....MULT SPOR SI INCREDERE!

In 2008 au intrat 160 de persoane deci din cele 418 locuri scoase per total tot vor mai ramane si locuri libere.
Am urmarit si eu posturile anterioare si sincer va spun ca venind din administratie, cum banuiesc ca mai sunt multi pe aici care se pregatesc pentru examenul din toamna, nu ma mai mira nimic.
Mancatoria, rautatile, pasarea motanului, linguseala, aruncarea responsabilitatii pe umerii altcuiva s.a.m.d., si nu in ultimul rand ZVONISTICA existenta in administratie pur si simplu nu ma mai impresioneaza. Nu zic ca toate acestea nu exista si in privat, dar parca aici e si mai si.
Odata ce pleci din sistemul administrativ roman, cred ca devii suficient de constient pentru a nu pleca urechea la orice zvon pana nu vezi ceva concret.
Ceea ce am scris este o simpla parere personala fara intentia de a jigni pe nimeni. :)
PS: Multam ZZ-MAN pentru post. Sper sa ramai langa noi pana la exament, asa cand mai ai timp.
herald a scris:

parcă mi-am mai revenit după ce am văzut postările şi în special pe cea a lui
zz-man pentru că din câte reţin eu bine, a reuşit la examenul din primăvară, şi pentru asta jus pălăria. Se pare că mulţi dintre noi avem nevoie de încurajări aşa că dacă nu va fi examen vedem la momentul respectiv, dar şi dacă va fi examen şi noi ne ,,pierdem vremea cu altceva" este f. grav pt. noi.
PS. Nu învaţă nimeni la procedură penală?
Eu am terminat de repetat profedura penala, acum sunt la procedura civila. Totusi, o sa reiau procedura penala pana la examen
herald a scris:

toţi sunteţi axaţi pe civil?

Eu sunt axata pe procedura penala. Pana la 30.06.2010 voi termina si procedura penala si...gata toate materiile. Am reusit sa respect graficul si la 30.06 termin toate materiile.
Dupa care.......recapitulari, spete, teste grila .....mai am mult dar e bine.
Nu ma plang.
Asa ca spor si voua.
Bravo =D> cand repeti civilu mai pune si pe net ce ti se pare interesant, o grila o speta, sa repetam impreuna :vishenka:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)