Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Fisierul pe care l-am atasat mai devreme vine, cred eu, in sustinerea moralului voastru, si al meu, (caci sunt in aceeasi situatie cu voi, ma pregatesc pt.toamna) ca totusi va fi examen la toamna. Pe de o parte este deja planificat ca sesiune(si pana acum planificarea s-a respectat), iar pe de alta parte, dupa ocuparea celor 60 de locuri la judecatori si a celor 100 de la procurori tot raman peste 100 libere. Cred ca rationamentul este logic si poate si voi veti gandi la fel. Asa ca .....MULT SPOR SI INCREDERE!
Eu am terminat de repetat profedura penala, acum sunt la procedura civila. Totusi, o sa reiau procedura penala pana la examen
parcă mi-am mai revenit după ce am văzut postările şi în special pe cea a lui
zz-man pentru că din câte reţin eu bine, a reuşit la examenul din primăvară, şi pentru asta jus pălăria. Se pare că mulţi dintre noi avem nevoie de încurajări aşa că dacă nu va fi examen vedem la momentul respectiv, dar şi dacă va fi examen şi noi ne ,,pierdem vremea cu altceva" este f. grav pt. noi.
PS. Nu învaţă nimeni la procedură penală?
toţi sunteţi axaţi pe civil?