salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu cred ca examenul se va mai organiza. Daca nu in toamna 2010, cu siguranta la anu' sau la sfantu-asteapta ! Posturile de la judecatoriile si parchetele mici nu sunt atractive pt INM-isti. Capisci ? B-)
Deocamdata nici nu cred ca avem ce vesti astepta. Ce putem face e sa invatam si sa speram. Spor sa aveti!
Ce spuneti de solicitarea presedintelui adresata parlamentului de a adopta inainte de vacanta parlamentara codurile de procedura?
stai liniştită carmen nu ne va afecta prea curând schimbarea codurilor. ªi asta pt că pe de o parte a venit vara şi se va intra în vacanţă cam peste tot şi pe la instanţă şi pe la Camera ,,derutaţilor" etc, iar pe de altă parte codurile de procedură nu au corespondent în codul penal şi civil, ca atare vor fi nişte legi ineficiente. În consecinţă, în opinia mea nu cred că se vor face modificări care să intre în vigoare din această toamnă. Din câte am văzut noile coduri de procedură se doresc a urgenta soluţionarea dosarelor aflate pe rolul instanţelor de judecată, şi sunt curioasă cum se întâmpla minunea în condiţiile în care nu există personal suficient şi csm anunţă neoficila (prin zvonistică) că s-a cam treminat cu angajările în sistem. Multe lucruri nu se leagă, vom vedea. Spor la învăţat!:):)
dragi colegi nu bagati in seama zvonurile si burta pe carte ; parerea mea ca examene se vor org in continuare poate doar ca nu vor mai fi asa multe locuri; ref la coduri anul trecut se preconiza ca termen de intrare in vigoare ian 2011; avand in vedere ca nu au fost inca adoptate codurile de pr si ca nu s-au facut studiile de impact eu zic ca cel mai devreme va fi iunie 2011; adoptarea lor nu inseamna si intrarea imediata in vigoare; sistemul are nevoie de cel putin 6-12 luni de pregatire