avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate vladfesan

Activitate vladfesan

Bună ziua. Vă rog frumos să îmi spuneți cum se poate șterge contul de consultant. Nu mai am timp pentru a sta pe internet și nu aș vrea să rămână un cont cu nota 2 disponibil online.
Răspuns la discuția Cumparare apartament ipotecat
Trebuie să faceți un contract beton și totul ar trebui să fie ok.

Puteți să îl cumpărați cu ipotecă cu tot (scadeți această valoare). Puteți să faceți un acord și cu banca prin care să plătiți direct ipoteca, ca parte din preț. Puteți să faceți un antecontract de vânzare cumpărare pe care să îl intabulați.
Răspuns la discuția Intrare in posesie
procedura specială nu e extrem de costisitoare (acum întrebarea e ce considerați dvs costisitoare). Probabil că ar însemna vreo 3 luni pierdute și vreo 2 000 lei cheltuiți.

întrebarea e dacă persoana locuiește acolo sau nu. Dacă sunt lucruri depozitate, puteți bineînțeles intra (că doar oricum erați și înainte proprietar) și soma persoana să vină să și le ridice.
Dacă frații nu se înțeleg asupra modului de împărțire, singura soluție este promovarea unei acțiuni de partaj succesoral în instanță.
Răspuns la discuția Intrare in posesie
Calea legală este procedura specială a evacuării. Va trebui somată persoana care locuiește în apartament prin executor judecătoresc să părăsească locuința, apoi, se poate urma procedura specială care ar trebui să fie una rapidă.

Acest lucru se aplică dacă ați plătit, înainte, sulta datorată. În caz contrar, după părerea mea, persoana care locuiește acolo are un drept de retenție asupra apartamentului.
administratorul special reprezintă acționarii deci aceștia trebuie să semneze mandatul
Răspuns la discuția Vanzare masina
puteti sa le faceti o plangere penala pt abuz de incredere
chiar daca ar fi in dezbateri, de asta se cheama dezbateri pt ca nu stie nimeni daca si cum se modifica
puteti face o plangere penala pt parasirea locului accidentului
Răspuns la discuția Executare silita
daca s-a admis cererea nu se ataca hotararea de incuviintare a executarii silite. daca s-a respins cererea atunci creditorul are 5 zile de a o ataca, calculate de la comunicare