avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN"

Activitate CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN"

Buna dimineata,
puteti proba ceea ce sustineti? In sensul ca aveti dovezi ca unchiul a primit 20.000 desi in contract tranzactia este pt 40.000?
Răspuns la discuția Cetatean American
Depuneti-le la Washington; la Bucuresti dureaza foarte mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa cereti emiterea certificatului de nastere pt minor, dar va purta numele sotului dvs. Ceea ce aveti dvs este o adeverinta pe care o detin multe persoane in cauze similare cu a dvs, dar nu are valoare de certificat de nastere.
Tatal minorului va putea fi trecut pe certificatul de nastere dupa ce dvs divortati.
Răspuns la discuția Inselaciune
Buna ziua,
am avut anii trecuti o speta similara. Din pacate pt dvs, au dreptate, va iau banii, nu va trimit in Anglia si dvs nu le oputeti face nimic. Pt ca ace contract este unul de consultanta, prin care ei nu isi iau obligatia de a va gasi dvs un loc de munca. Ei doar va consiliaza.
Răspuns la discuția Acțiune de divorț
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce nu puteti finaliza? Sentinta ramane definitiva prin neapelare sau dupa pronuntarea in apel. Ceea ce invocati dvs nu este cauza de nefinalizare a procesului. Instanta nu declara o sentinta definitiva dupa cum raspunde justitiabilul sau nu la adresa procesuala declarata. De vreme ce s-a pronuntat instanta de fond si niciunul dintre dvs nu a atacat-o cu apel, aceasta este definitiva. Mergeti sa o legalizati si asta e tot.
Răspuns la discuția Amenda ISCTR, executare silita
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe lipsa caracterului cert, lichid si exigibil al creantei- faptul ca nu s-a defalcat plata amenzii in doua conturi nu consitutie temei de executare silita, din moment ce s=-a facut dovada platii. Se poate invoca si imbogatirea fara justa cauza- creditorul se indestuleaza de doua ori
Solicitati la ITM eliberarea dfeclaratiei rectificative daca aveti siguranta ca societatea angajatoare nu mai este
Răspuns la discuția Amenda ISCTR, executare silita
Buna ziua,
promovati o contestatie la executare
Interesati-va intai la primarie pentru a va lamuri daca problem sta asa cum este expusa de dezvoltator si daca nu este reala motivatia acestuia, il chemati in judecata. Daca problema sta asa cum spune dezvoltatorul, vedeti al primarie care sunt motivele pentru care nu sunt eliberate avizele- poate ca dezvolatorul nu si-a respectat obligatiile de plata sau de depunere a documentatiei la primarie si atunci este tot culpa acestuia. Daca dezvoltatorul isi permite sa tina un bloc intreg in asemenea conditii de un an, isi mai permite si de acum incolo daca nu intreprindeti nimic.
Luati legatura cu un avocat si rugati-l sa va sprijine in demersurile pe care trebuie sa le faceti
Răspuns la discuția Proces penal
Vazand pentru ce este judecat inculpatul, cred ca ar trebui sa luati legatura cu un avocat