avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate adelaida_07

Activitate adelaida_07

Răspuns la discuția Neonorare servicii cazare
Plangerea se face la oganul in a carui raza teritoriala are sediul firma. O puteti depune prin posta cu confirmare de primire.
Răspuns la discuția Deces admnistrator si asociat SRL
Contactati un practician in insolventa si lichidati voluntar societatea. Un specialist va va explica pas cu pas ce aveti de facut
Răspuns la discuția Imprumuturi bani, recuperare
Eu sunt de parere ca este necesara o decizie a innstatei pentru ca nu sunteti unitate bancara si deci nu puteti da bani cu imprumut
Cu numarul dosarului mergeti la arhiva instantei si solicitati sa vi se elibereze o copie a hotararii desi, daca sunteti parte in dosar, trebuia sa vi se comunice hotararea acasa.
In alta ordine cea mai importanta parte o documentului respectiv este inscris la final acolo unde scrie ca instanta "Hotaraste" unde se inscrie decizia instantei. Pe prima pagina sunt prezentate partile din proces, cine este prezent sau nu la sedinta.......
Răspuns la discuția Faliment firma
Prin hotararea de radiere judecatorul sindic descarca de obligatii si administratorii societatii falite.
Răspuns la discuția Tabel creditori
Conform Hotararii tribunalului tabelul creantelor preliminar trebuia depus pana la 10.10 iar tabelul definitiv pana la 10.11.In bpi nu am gasit publicarea tabelului. Trebuie sa mergeti la arhiva tribunalului cu o copie a dovezii ca sunteti fost salariat si ca aveti dreptul sa studiati dosarul in plus tabelul ar trebui sa fie afisat la tribunal deci la el treui sa aiba acces oricine.
Puteti sa faceti cerere si sa depuneti la dosar cu privire la inscrierea in tabel in care sa specificati faptul ca lichidatorul nu a colaborat. In plus lichidatorul era obligat sa va inscrie in tabel fara o cerere de creanta din partea dvs.
Eu am convingerea ca la tribunal daca faceti cerere sa studiati dosarul, la care atasati dovada ( copie a contractul de angajare de exemplu) ca aveti calitatea de fost angajat cu eventuale creante va va da dreptul sa vedeti dosarul.
Solicitati lichidatorului sa va inscrie in tabel si cu suma de bani cuvenita pentru concediul de odihna la care aveati dreptul legal. Explicatia gen nu are cine lucra pentru banii pe concediul de odihana este hazlie pentru ca nu mai are cine lucra nici pentru banii de salariii,nimeni altcineva decat lichidatorul judiciar care mai este si obligat sa faca acest lucru. Faceti o cerere pe care puteti sa o transmiteti imediat lichidatorului si o puteti depune si in dosarul de la tribunal. Scrisoarea sa fie cu confirmare de primire. Nu este necesar sa platiti taxa de timbru pentru cererea depusa la tribunal, faceti acest lucru pentru a fi convins ca se va discuta problema in instanta.
Trebuie sa cercetati disparitia obiectului. Cine a avut aparatul in primire si cum a disparut si trebuie sa anuntati furtul la politie. In acest fel va aratati buna credinta in privinta disparitiei bunului sechestrat si aveti seansa sa recupetati aparatul care nu are chiar o valoare neglijabila.
Formulati cerere de intrare in faliment. Se depune la Tribunalul in raza teritoriala in are societatea are sediul
S-a incheiat procedura falimentului?
Trebuia sa va inscrieti la masa credala.
Daca s-a incheiat procedura falimentului si a fost deja radiata societatea nu mai puteti face nimic, practic acea societate nu mai exista.