avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate LORELA UNGURIANU

Activitate LORELA UNGURIANU

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Formulati plangere contraventionala la judecatoria de domiciliu. Cereti instantei sa faca adresa la CNADNR pentru o lista cu rovinietele platite de dvs pt acea masina(faceti si dvs adresa la ei, separat). La Peco puteti incerca, desi e o baza de date electronica la care doar CNDNAR are acces. Pe roviniete scrie ca trebuiesc pastrate inca un an dupa expirare, ceea ce presupune ca ei au luat in calcul erori de sistem sau ale operatorilor.
Răspuns la discuția donatie
Da, aveti nevoie de intabulare si tot da,puteti dona coproprietarului.
Actuala sotie ar avea drept la 1/4 din partea lui si restul 3/4 ar dobandi fiica,iar dvs ramaneti cu jumatatea dvs.De ce nu ii vindeti amandoi fiicei dvs acum?
batranii au fost cei care v-au dat in judecata sa ceara anularea actului-asta e cererea principala, deci au obtinut doar in parte ce au cerut. Cererea recoventionala a fost a dvs, si dvs ati castigat ,insa doar o parte din ce ati cerut,Ce?Cat?Aflati cand vine motivarea hotararii.Pana atunci, cereti un certificat constatator cu solutia data in cauza si aflati ce ati obtinut,cam in 2-3 zile.
Răspuns la discuția PROGRAM VIZITARE MINOR
Eu as cere si o evaluare psihologica a copilului de catre Protectia Copilului sau eventual audierea copilului in camera de consiliu cu privire la relatia tata-fiu. Maartor puteti aduce actualu prtener - daca instanta e de acord - si mai puteti cere relatii la politie cu privire la comportamentul lui fata de dvs si copil.
Răspuns la discuția permisul de conducere
Verificati la serviciul rutier.La 6 luni, punctele se prescriu.Daca au trecut 6 luni de cand ati depus contestatia,sigur s-a prescris ceva din urma.
Si eu mai am o saptamaa si trebuie sa ma interesez mai amanuntit.De ce nu faceti o rectificativa pe 2012 cu ce ati realizat pana acum nu cu ce au retiut cei de la finante anticipat ca urmare a realizarilor de anul trecut?vorbim de indemnizatia pe oug 111/2010, nu cea de 600 lei de la barou,nu?:)
Răspuns la discuția Probleme teren agricol
Faceti o actiune in instanta prin care va revendicati terenul de la neproprietar, avand in vedere ca dvs detineati titlu de proprietate si erati singurul care i-ati fi putut vinde valabil terenul. Nu poti vinde un lucru ce nu e al tau.
Răspuns la discuția ancheta penala
depinde in ce faza e dosarul .Vi se poate lua o noua declaratie, va poate intreba daca aveti pretentii, poate vi se restituie bunurile furate,poate nu au gasit faptuitorii, e posibila si o confrutare...
Mai aveti o singura cale de atac - in 20 de zile de la comunicare, plangere la 278 ind 1 Cod de procedura penala impotriva actelor procurorului, pe care o depuneti la Judecatorie. Cu siguranta va fi admisa.Puteti sa angajati si un avocat, discutati cu acesta onorariul si posibilitatile pe care le aveti sa il platiti.Faptul ca a doua instanta a majorat pensia a avut in vedere veniturile mai mari ale tatalui. Cum nu e rea-credinta, cand avea bani si nu a platit. mai mult, si cel care nu realizeaza venituri trebuie sa plateasca, atata timp cat e apt de munca.Nu conteaza daca munceste sau nu, copiii trebuie sa isi primeasca pensia.cat despre asistenta juridica gratuita, o puteti obtine daca nu aveti venituri, cu cerere la Baroul de avocati din judetul dvs, insa nu asteptati sa treaca cele 20 de zile. Faceti plangerea si vedeti ce avocat o sustine mai tarziu, sau angajati unul doar sa o scrie.