Popu a scris:
Chestia cu dependent / independent conteaza enorm daca se aplica retroactiv pe ultimii 5 ani...Te pun astia sa platesti din 2005 jumatate din cat ai castigat, la care se mai adauga penalitatile, iese ca trebuie sa le dai tot ce ai castigat in acesti ani
Ar fi culmea sa se aplice retroactiv pe ultimii 5 ani. Scrie undeva asa ceva?
Cazul meu, pfa norma de venit, colaborez cu o firma din state cod caen 6201 Activitati de realizare a softului la comanda (software orientat catre client), ca urmare fac ce zice clientu, de aici zici ca ar fi o relatie de dependenta fac doara programele in conditiile impuse de client
Dupa cum am mentionat mai sus, si eu prestez activitati de consultanta unei organizatii din strainatate. Organizarea timpului si a modului de lucru depind de mine, ei cer doar rezultate. Si cred ca orice contract de prestari de servicii contine macar rezultatele care trebuie furnizate. Si atunci ce vor face, ne vor incadra ca dependenti?! Daca da, contributiile suplimentare la CAS, Casa de Pensii si Somaj cum vor fi achitate de platitorii de venituri? Din moment ce legislatoa noastra nu are efect asupra lor...