avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
oti a scris:

mie mi se pare dezamagitor faptul ca se anuleaza grile dupa contestatii e ca si cum cei care le fac dau ei insisi examen pe care -l trec doar cu 8-9 . e normal sa fie asa ?

problema nu e ca se fac contestatii si se mai si admit pt ca mi se pare normal sa ai dreptul la a face contestatie. problema e ca s-au anulat 6 grile (5 anulate plus una anulata pe jumatate prin acceptarea a 3 variante de raspuns din 6 posibile)!! s-a introdus astfel un criteriu suplimentar de departajare a candidatilor si anume arbitrariul: teoretic puteai sa ai 64 de puncte si sa ajungi la 70 prin adaugarea celor 6 grile anulate sau sa ai 69 de puncte si sa ramai tot cu atatea daca raspunurile tale la cele 6 intrebari corespundeau cu raspunsurile din baremul initial (in cazul meu au corespuns 3).
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
forgotten_sunrise, utilizator
Regret ca va luati asa de Rares... E un tip de treaba sa stiti! :(
asta este ........in loc sa ne vedem de treaba, stam si ne legam de cum scrie ..."ala" sau "celalalt" si tot asa .....daca aveti de gand s-o tineti tot asa ....deschideti-va un topic si ........"improscati-va" acolo.
acest topic este ptr, ADMITERE INM 2011
....haideti sa ne apucam de treaba .

pentru inceput am gasit asa

Care sunt elementele circumstantiale de agravare ale infractiunii de înselãciune?
a) comiterea în scopul de a obtine un folos material injust;
b) pricinuirea unei pagube;
c) sãvârsirea prin folosire de nume sau calitãti mincinoase;
d) producerea de consecinte deosebit de grave.
a. a+b
b. b+c
c. c+d
d. a+b+c
ANS:C

parerea mea e ca la aceasta intrebare raspunsul este d)

Inselaciunea (escrocheria). Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra aptrimoniului (privat sau public), prevazute in t. III, art. 215, C. pen., partea speciala si consta in inducerea in eroare a unei persoane,
prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un fals material injust si daca s-a pricinuit o paguba.
Vad multe "fete" noi pe acesto forum fata de cel din 2010 a caror principala preocupare este sa gaseasca greseli gramaticale. Le reamintesc numele acestui topic - "ADMITERE INM 2011", scris mare, ingrosat si cu majuscule. Va invit sa creati topic-ul "GRESELI GRAMATICALE INM 2011" unde sa va exprimati liber. Cei care sunt auditori de justitie nu au facut altceva decat (o fi corect?) sa dea o mana de ajutor (cel putin asa s-a intamplat pe forumul din 2010). Asa ca va rog, schimbati canalul. Cei care se pregatesc pentru admiterea din 2011 vor sa afle informatii utile de pe acest forum cum ar fi: din ce carti sa invete, dezbateri de grile si spete, situatii controversate si altele.
La sfarsit: Ii rog pe "corectori" sa ma corecteze de greseli ... dar in alta parte.
geamira a scris:

asta este ........in loc sa ne vedem de treaba, stam si ne legam de cum scrie ..."ala" sau "celalalt" si tot asa .....daca aveti de gand s-o tineti tot asa ....deschideti-va un topic si ........"improscati-va" acolo.
acest topic este ptr, ADMITERE INM 2011
....haideti sa ne apucam de treaba .

pentru inceput am gasit asa

Care sunt elementele circumstantiale de agravare ale infractiunii de înselãciune?
a) comiterea în scopul de a obtine un folos material injust;
b) pricinuirea unei pagube;
c) sãvârsirea prin folosire de nume sau calitãti mincinoase;
d) producerea de consecinte deosebit de grave.
a. a+b
b. b+c
c. c+d
d. a+b+c
ANS:C

parerea mea e ca la aceasta intrebare raspunsul este d)

Inselaciunea (escrocheria). Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra aptrimoniului (privat sau public), prevazute in t. III, art. 215, C. pen., partea speciala si consta in inducerea in eroare a unei persoane,
prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un fals material injust si daca s-a pricinuit o paguba.

Grila te intreaba practic care sunt agravantele. a, b sunt in forma tip, iar c, d sunt agravante.
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
ContSters50370, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)