avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
O curiozitate; poti da examenul fara o limita in ceea ce priveste numarul de incercari? Sau esti conditionat sa incerci doar de cateva ori? Multumesc!
pt un diletant :D Te felicit sincer, dar nu pentru toata lumea e la fel, in caz ca ai citit forumul multi din cei care au luat examenul sunt la cateva incercari si au muncit supraomeneste sa-l ia. Nici nu neg faptul ca facultatea absolvita are un cuvant greu de spus, dar eu nu m-am legat de asta. Ce-ai zice daca ti-as spune ca am absolvit aceeasi facultate, am fost bursiera ca tine 4 ani si ca acum 2 ani nimeni nu a luat examenul din cei care au terminat atunci? si ca acuma se intra pe dosar? Nu stiu cand ai terminat tu fac dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp din pacate. Nu caut scuze pt esecul meu, sa se inteleaga. Partea pe care n-o pricep, ce atata aparare pt comisie, care a gresit in mod evident; dupa un an de INM poate iti permit cunostintele si experienta sa vorbesti cu usurinta. Da nu mai conteaza, nici nu ma asteptam la alta reactie din partea celor care sunt deja auditori, -cu riscul de a-mi sari si altii in cap-. Si cu asta inchei; forumul a fost creat pt a ne ajuta si nu in alte scopuri; nu te cunosc si nu-mi permit sa fac alte comentarii. :offtopic:
pt karmen_monica , pe ei nu ii deranjeaza sa le dai 4 milioane pe an , asa ca numarul de incercari depinde doar de tine

pt cei care comenteaza la post-ul lui rares.serban , intervin inainte sa fie plin acest topic cu utilizatori care zic ca este bizar sau altele , daca este nevoia asa de mare recomandarea mea este sa se faca un topic separat unde fiecare sa arunce cu pietre pe rand in rares , dar nu aici , nu aceasta este scopul topicului admitere la inm 2011. Rares este un utilizator cu vechime al forumului si i-am urmarit si postarile lui mai vechi unde nu face greseli gramaticale si unde da raspunsuri corecte la intrebari ce tin de drept , unele destul de dificile . Nu v-ati gandit ca e posibil ca cauzele sa fie altele , de exemplu eu mai am si un laptop in care tastatura e praf si pe ecran nu inteleg absolut nimic din ce scriu , parca e in araba si uneori sunt nevoit sa il folosesc .
Inteleg ca sunteti suparati pe unele aspecte ale examenului dar cei care l-au trecut nu au nici o vina si mi se pare normal ca ei sa considere echitabil modul de examinare din moment ce ei s-au adaptat la el si sunt sigur ca asa faceti si voi cu examenele la care v-ati adaptat . Sunt sigur ca fiecare dintre voi are cel putin un obiect la care a luat 10 si examenul vi s-a parut foarte usor si bine organizat, pai sa stiti ca pt altcineva examenul respectiv a fost greu si prost organizat , asta nu inseamna ca respectivul are dreptul sa va atace doar pt ca voi va sustineti opinia, corecta de altfel , ca pt dumneavoastra examenul a fost ok .
Consider ca timpul acesta este mai bine folosit rasfoind un tratat si sper ca din graba sa fi facut cateva greseli sa comenteze lumea si la mine ca sincer sunt gelos pe toata atentia pe care o primeste rares :D
O zi buna si spor la invatat.
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
adrian_t87, utilizator
dana05 a scris:

pt un diletant :D Te felicit sincer, dar nu pentru toata lumea e la fel, in caz ca ai citit forumul multi din cei care au luat examenul sunt la cateva incercari si au muncit supraomeneste sa-l ia. Nici nu neg faptul ca facultatea absolvita are un cuvant greu de spus, dar eu nu m-am legat de asta. Ce-ai zice daca ti-as spune ca am absolvit aceeasi facultate, am fost bursiera ca tine 4 ani si ca acum 2 ani nimeni nu a luat examenul din cei care au terminat atunci? si ca acuma se intra pe dosar? Nu stiu cand ai terminat tu fac dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp din pacate. Nu caut scuze pt esecul meu, sa se inteleaga. Partea pe care n-o pricep, ce atata aparare pt comisie, care a gresit in mod evident; dupa un an de INM poate iti permit cunostintele si experienta sa vorbesti cu usurinta. Da nu mai conteaza, nici nu ma asteptam la alta reactie din partea celor care sunt deja auditori, -cu riscul de a-mi sari si altii in cap-. Si cu asta inchei; forumul a fost creat pt a ne ajuta si nu in alte scopuri; nu te cunosc si nu-mi permit sa fac alte comentarii. :offtopic:

Daca te referi la promotia 2008 de la Iasi, afla si tu ca am avut in anul I la INM cel putin 15 colegi de generatie de-ai tai. Asa este, in 2008 nu au intrat, dar si-au spalat pacatele in 2009...
delialucian a scris:

mda, cred ca macar din cartile de drept citite si recitite trebuia sa-si fi insusit un dram de gramatica..:sorry:

Nu e deloc relevant. Sunt f multe greseli si in aceste carti de drept. Se pare ca a fi in pas cu gramatica este mult mai dificil decat a fi in pas cu legislatia .

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)