dana05 a scris:
pt un diletant :D Te felicit sincer, dar nu pentru toata lumea e la fel, in caz ca ai citit forumul multi din cei care au luat examenul sunt la cateva incercari si au muncit supraomeneste sa-l ia. Nici nu neg faptul ca facultatea absolvita are un cuvant greu de spus, dar eu nu m-am legat de asta. Ce-ai zice daca ti-as spune ca am absolvit aceeasi facultate, am fost bursiera ca tine 4 ani si ca acum 2 ani nimeni nu a luat examenul din cei care au terminat atunci? si ca acuma se intra pe dosar? Nu stiu cand ai terminat tu fac dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp din pacate. Nu caut scuze pt esecul meu, sa se inteleaga. Partea pe care n-o pricep, ce atata aparare pt comisie, care a gresit in mod evident; dupa un an de INM poate iti permit cunostintele si experienta sa vorbesti cu usurinta. Da nu mai conteaza, nici nu ma asteptam la alta reactie din partea celor care sunt deja auditori, -cu riscul de a-mi sari si altii in cap-. Si cu asta inchei; forumul a fost creat pt a ne ajuta si nu in alte scopuri; nu te cunosc si nu-mi permit sa fac alte comentarii. :offtopic:
Daca te referi la promotia 2008 de la Iasi, afla si tu ca am avut in anul I la INM cel putin 15 colegi de generatie de-ai tai. Asa este, in 2008 nu au intrat, dar si-au spalat pacatele in 2009...