avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Buna Maye - Maye!
Si eu intentionez sa dau in 2011 acest examen si vad cu descurajare ca sunt multi care au dat de foarte multe ori insa fara succes..:((..
u propun sa ne mai intalnim din cand in cand pe forum cu toti cei ce vor sa dea la anul ce vine...poate ne mai incurajam... Am vazut ca vrei sa dai si la SNG - cand este examenul? Astept raspunsul tau! Merci si...
Spor la treaba!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Codul nu face referire la actul prin care se incepe UP, insa vorbeste de invinuitul arestat, trimis procurorului impreuna cu procesul-verbal si mandatul de arestare, mentionandu-se in incheierea de sedinta faptul ca s-a luat masura arestarii.
Interpretarea art. 299 Cpp conduce la ideea ca UP poate fi inceputa si de presedintele completului de judecata.
Onorata comisie de redactare a subiectelor s-a ferit sa ceara si identificarea actului prin care se incepe UP, intrucat asta ar fi generat supozitii si controverse, inclusiv cu privire la aplicarea art. 6 Cpp.
Si cum experienta acestui concurs demonstreaza ca nici cei ce elaboreaza subiectele nu au raspunsuri competente si imbatabile, e mai bine sa nu despicam firul in patru, ca sa nu ne mai enervam..X-(
STAICU_MIHAELA84 a scris:

Buna Maye - Maye!
Si eu intentionez sa dau in 2011 acest examen si vad cu descurajare ca sunt multi care au dat de foarte multe ori insa fara succes..:((..
u propun sa ne mai intalnim din cand in cand pe forum cu toti cei ce vor sa dea la anul ce vine...poate ne mai incurajam... Am vazut ca vrei sa dai si la SNG - cand este examenul? Astept raspunsul tau! Merci si...
Spor la treaba!!!

Multumesc, cu siguranta ca ne vom sprijini si discuta referitor si la sng si la inm. Multa bafta si tie, Mihaela.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Salut ma alatur si eu celor care se pregatesc pentru admiterea la INM 2011. Daca credem in sansele noastre cu siguranta vom reusi.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)