Da, anul acesta subiectele au fost foarte grele. Sa speram ca anul viitor va fi mai bine.
In legatura cu degradarea militara, aplicarea ei este conditionata de durata pedepsei principale. Conform art. 67 Cp, aceasta pedeapsa complementara se aplica obligatoriu daca pedeapsa principala este mai mare de 10 ani sau detentiunea pe viata (alin 2) si in mod facultativ pe langa pedeapsa principala a inchisorii intre 5 si 10 ani. Prin urmare, NU se aplica atunci cand pedeapsa principala este mai mica de 5 ani.
Buna seara !
Asi dori sa iau si eu niste meditatii in vederea pregatirii acestui examen. Daca printre dvs. se afla persoane care au luat meditatii va rog frumos sa-mi scrieti si mie pe privat. .;)
Va multumesc anticipat!
Eu va urez putere de munca si nu va lasati!Cine stie, poate anul viitor va fi cu noroc.
Sigur ca vorbesc serios. Meditatii. Sa ma mediteze sa patrund in mintea celor care fac subiectele.Sa-mi scoata in evidenta chichitele pe care oricat de mult m-asi stradui numai nu pot sa le observ. Dar mai presus de toate, sa ma invete sa fiu magistrat inainte de a intra la INM.:D :stunned:
Admitere inm 2010
ENGFULL
haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)