avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Buna dimineata tuturor forumistilor. Va urmaresc din 2009 si eu spun ca forumul isi face treaba. Am sustinut 2 ani la rand si sunt dezamagita tare dar nu renunt, asta e clar. Cu jumatate de inima voi da si la barou in noiembrie, insa vreau sa raman pe baricade cu invatatul. In conditiile in care anul acesta s-au ocupat nici jumatate din locurile disponibile, stie cineva daca ar fi vreo posibilitate sa se sustina examenul si in februarie? Daca nu ma insel, intr-un an s-a procedat asa. Va multumesc si mult spor la invatat.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
elena31128, utilizator
mihai s. a scris:

Pai si in cazul infractiunilor de audienta ce facem? Ca atci pres. instantei intocmeste PV si trimite cauza la procuror pt efectuarea UP iar in celke mai multe cazuri acel PV este considerat ca fiind un act de incepere a UP.

Conform art. 299 cpp, in cazul constatarii infractiunilor de audienta "procesul-verbal intocmit se trimite procurorului" de catre presedintele completului dupa ce "constata" fapta si "identifica" pe faptuitor. Ar rezulta de aici ca ramane in sarcina procurorului ca prin rezolutie sa inceapa UP.
Ce se intampla insa in cazul prevazut la alin 2 al art 299 cpp? Presedintele dispune arestarea prin incheierea de sedinta si trimite pe cel invinuit impreuna cu procesul-verbal la procuror. In acest caz care este momentul inceperii UP, si prin ce act se dispune aceasta?
aaliyah a scris:

aaliyah a scris:

eu oricum, mai am doua zile de visare :tooth:
daca nu intru nici anul asta, de la 1 septembrie si pana la urmatorul examen cred ca am timp sa invat cartile pe dinafara :P
Nu va lasati descurajati. :hugall:

NU MAI MA JOC !!! :duh:
Am facut mai mult cu doua puncte decat anul trecut. Ne vedem la anuuuuuuu' :dance3: .. eu ma apuc de invatat :training:

Spor la invatat!
elena31128 a scris:

Buna dimineata tuturor forumistilor. Va urmaresc din 2009 si eu spun ca forumul isi face treaba. Am sustinut 2 ani la rand si sunt dezamagita tare dar nu renunt, asta e clar. Cu jumatate de inima voi da si la barou in noiembrie, insa vreau sa raman pe baricade cu invatatul. In conditiile in care anul acesta s-au ocupat nici jumatate din locurile disponibile, stie cineva daca ar fi vreo posibilitate sa se sustina examenul si in februarie? Daca nu ma insel, intr-un an s-a procedat asa. Va multumesc si mult spor la invatat.

Examen la INM in februarie? Cand s-a mai dat? poate examen de admitere in magistratura pt cei cu 5 ani vechime.
atunci sunt informata gresit. poate am vrut mai mult sa cred:) chiar nici o sansa? totusi nu s-au ocupat nici jumatate... ma rog, poate asta era si scopul avand in vedere ce subiecte au dat

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)