avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Poate intentionat au trecut mai multe propuneri de toata jena, pt a mai avea de unde taia la sfarsit daca vad ca suntem multi nemultumiti si le aducem pe site CSM argumentele pertinente pt a nu mai fi introduse,,macar in parte, anumite aberatii ale lor, pe viitor.
In alta ordine de idei, pe ordinea de zi a sedintei Plenului CSM din 20 ianuarie nu apare solutionarea Memoriului nostru.Din calculele voastre care ar fi data limita la care se poate aproba concursul pt luna martie?De aprilie-mai nici nu poate fi vorba de examen direct pe post deoarece e programat ex de promovare or, niciodata nu s-a intamplat ca in aceeasi luna sa se suprapuna doua tipuri de examene.
P.S. De anul acesta am observat ca,pe site CSM se publica dinainte notele directiilor cu punctele lor de vedere catre Plen, fata de de solictarile petentilor, astfel ca,teoretic,de la inceput se poate anticipa cam ce ar putea dispune Plenul fata de o anumita solicitare.
daca nu va convine ceva , uite mail-ul presedintelui CSM
dumbravahoratiu@yahoo.com

sunt chiar curioasa ce o sa va raspunda, pentru ca unul din gupul celor 3 Dumbrava, Danilet, Neacsu...m-a lasat masca cu raspunsurile lui.

asa ca spor ....

intr-o tara unde toate jocurile sunt politice, eu m-am gandit sa ma reorientez.....spre alta tara....acesta este raspunsul pentru cei care se intrebau unde am disparut.

si alt mail
adrian.neacsu@just.ro

sau scrieti pe
[ link extern ] /

Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ContSters186948, utilizator
CAMICRIS,e bine ca ne-ai atentionat la ce putem sa ne asteptam din partea ,,celor trei muschetari"dupa ce au fost deja alesi in CSM.Se pare ca programul lor de campanie pt alegerile din CSM -sub sloganul ,,vrem sa ocupam posturile vacante din magistratura ca asa cum este acuma nu se poate continua"-, care le-a adus multe voturi de la colegii judecatori satui sa traga pe schemele de personal incomplete, nu va fi realizat din diferite motive.Emailuri la cei trei nu are rost sa trimitem acuma, deoarece la CSM este inregistrat deja un memoriu din partea noastra pe ceea ce ne nemultumeste.
camicris a scris:
unul din gupul celor 3 Dumbrava, Danilet, Neacsu...m-a lasat masca cu raspunsurile lui.

La cine si ce anume te referi?
Ai cumva si un link?
camicris a scris:

intr-o tara unde toate jocurile sunt politice, eu m-am gandit sa ma reorientez.....spre alta tara....acesta este raspunsul pentru cei care se intrebau unde am disparut.

Tu chiar vorbesti serios, camicris ?! De ce te-ai gandit sa abandonezi ? Sa fiu eu una dintre ultimii naivi care mai crede inca in sansa reusitei la acest concurs ?
Haideti sa nu ne lasam, fratilor, si chiar daca nu va fi concurs in martie, sa incercam sa ne pregatim cat mai bine pentru noiembrie sau august sau cand o fi !
Ce spuneti ?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)