avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
lex1 a scris:

BLU RAY, e tara libera si fiecare poate avea o parere,de asemena libera,
In aceste conditii este acceptata chiar si parerea unuia de la INM, care este preocupat de accederea in magistratura a altora prin modalitatea de concurs direct pe post.

Categoric, e bine să avem păreri libere. În egală măsură, însă, e important e ca părerile să fie obiective, să se bazeze pe fapte concrete, reale, nu pe informaţii greşite ori pe aprecieri subiective. Altfel, pot fi combătute. :coffee:
Ati trimis deja mesaje pe forumul CSM?
Eu cred ca mesajele pertinente vor fi luate in seama de CSM, deoarece au mai fost cazuri in trecut,cand s-au luat decizii care pana la urma erau in concordanta cu opiniile noastre.
Mai mult decat atat,in ultimul timp CSM are la IC destul de multe procese pe contencios administrativ pt solutiile gresite pe care le-a dispus in anumite situatii.
Sunt de acord cu tine,Blue ray.
Eu am trmis deja un mesaj pe site CSM cand am vazut ce ni se pregateste.
Mai sunt si altii ca mine,care mai spera sa nu se produca schimbarile propuse si au scris argumentele lor, pt a incerca ca o parte din modificari,macar, sa nu fie introduse.
E plin de mesaje de sustinere a propunerilor CSM din partea ,,aplaudacilor" (e lesne de inteles categoeia sustinatorilor) si culmea, a celor care afirma ca, chiar daca nu au vechimea de minim 5 ani, tot aproba modificarile propuse,considerandu-le bune pt viitorul lor!
Srieti si voi acolo mesaje pt a avea CSM de unde sa aleaga si in favoarea dorintelor noastre, absolut firesti,de altfel!
Care-i faza cu limba straina? De ce i-ar trebui unui judecator limba straina ca doar sentinta o da in romana iar la solutionarea cauzei se poate apela la un expert traducator? Aquis-ul comunitar e tradus si el.
Acum sper sa nu fie o limba exotica:)

Eu zic sa imprumutam putin din stilul Sandrei Brown ca o sa avem nevoie la eseurile pe care ni le pregateste reformatul CSM:) nu de alta dar banalele sentinte erau plicticoase avem nevoie de sentinte politiste,thrillere,dragoste.

Acum serios propuneriile alea sunt de toata jena.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)