avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
DR,OZ ai dreptate.Eu sa fiu in CSM mi-a-si pune secretara sa-mi citeasca numai mesajele ,,beton" pt a putea sa ma distrez, de genul luminatei de grefiere care prezinta argumentele scutirii de ex pt profesia lor,in conditiile in care toate propunerile de modificare a regulamentelor din anii precedenti au fost abrobate ad literam si aplicate corespunzator fara probleme.M-a-si mai gandi ca restul mesajelor,nu mai merita citite ca oricum sun laudative la prounerile CSM.
Oare si-au pus si personalul auxiliar sa dea emailuri?Cred ca numai aia mai putea fi in stare sa fie deacord cu toate aberatiile lor si inca o categorie profesionala,stiti voi bine,care...
MEDEX, dupa ex din aprilie 2008, la vreo luna de zile s-a schimbat urgent regulamentlul si au anuntat din timp ca nu mai ai voie cu codurile la ex.Mai ti minte?Ca doar si tu le-ai servit examenele.Ada-ti aminte ce crunt a fost sa tocesti codurile cand ceilalti au intrat anterior cu codurile pe masa. Asa ca, de aia trebuie intarziate modoficarile cumva,sub orice pretext, ca altfel ne-o cam furam cu noile propuneri...
ce sa spun, ati gasit explicatia nereusitei la acest examen...din cauza politistilor n ati ajuns unii magistrati... va stiti cei la care ma refer
exista un examen, il promovati sau nu, nimic mai mult, toti parcurg aceleasi probe, nimic mai obiectiv...
discutiile referitoare la experienta unor categorii profesionale sunt fara rost, nu cred ca puteti masura cine are mai multa sau mai putina exeperienta
puteti sa-mi spuneti si mie unde anume pe site-ul CSM se pot vedea opiniile ca imi prind urechile :"> mersi anticipat.
eu am numarat strict posturile de procuror de la parchetele de pe langa judecatorii si mi-au iesit 177 la 1 ianuarie
[ link extern ]

oricum pana la sfarsitul lunii aflam daca vor hotari un nou examen in martie - daca s-ar da in 20 martie ar trebui anuntat in 2 februarie, deci cel tarziu in ultima sedinta a plenului CSM din ianuarie ar trebui aprobat ...
... oricum cred ca anul acesta e ultimul in care se va mai organiza un astfel de examen ... mai avem cred o singura sansa ....
Eu refuz sa ma mai gandesc la alt ceva ca imi fac rau! Voi da examen pana voi lua si dupa aia vad eu ce naiba scrie in regulament! Si eu as vrea sa nu se schimbe nimic dar la cat sunt de inversunati numai daca ne apucam toti sa postam pe site-ul lor ca nu suntem deacord, si asta motivat doar asa putem stopa!
O zi buna la toata lumea!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)