avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Stiti ce ma gandeam? hai sa facem noi regulamnetul si sa=l postam acolo sa nu se mai chinuie ei!
Eu sunt deacord! Sa concepem un regulament sau macar sa ne spunem opiniile, altfel ne vom trezi cu tot felul de bazaconii. Unii vor sa avem vechime mai mare, altii ca vor ca grefierii sa intre fara examen, altii vor sa se stabileasca dupa ce carti invatam etc.! Oare chiar le citesc cei din CSM?
Eu cred ca se amuza ! Si au regulamentele deja stabilite!
Eu zic sa facem ceva sa ramana regulamentul asa cum este acuma.Sa-l intarziem cumva,pt orice motiv, pana dam ex-l direct pe post in primavara sau in toamna.La ce subiecte se servesc la INM, sunt putine sanse sa mai reusim sa intram in magistratura in conditiile in care primim aceleasi subiecte demente cu totii.
Noi oricum nu apucam regulamente schimbate! cred ca mai avem un tren dar chiar si asa tot cred ca ar trebui sa scriem si noi! Macar sa scriem sa ne citeasca bine memoriul!:D
Adevarul este ca mi-e cam teama sa-mi dau drumul la glas pe site-ul CSM....... la cat de suparata sunt......X-(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)