lex1 a scris:
UN COLEG, oare de ce nu a inceput experimentul cu limba straina CSM-L cu tine cand ai dat in 2009 examenul de admitere la INM?Oare trebuie sa intelegem ca nu era la fel de importanta si atunci limba straina ca si in 2011?Sau poate esti tu politicos si le urezi la toti restul sa aiba macar ei parte de ce n-ai avut tu...Ai mare grija ce faci tu cu limba engleza la examenul de absolvire de anul asta. Se aude pe surse ca vei sustine examenul de absolvire al INM-i in limba engleza la materiile de drept roman pt asi putea da seama reformatul CSM daca poti fi sau nu, un bun judecator stagiar ,,romano-european".
Eu oricum iti doresc multa bafta la examenul final de absolvire de anul asta si sper sa il dai totusi in limba romana!!!!!
@avm:
Ai dat-o rau in bara cu rationamentul tau.
Mi se pare socant sa te opui schimbarii doar pt. ca inainte se facea altfel.
Asta e cel mai deplorabil argument din cate ai putea aduce.
N-ar fi rau sa inveti o limba straina (asta dupa ce inveti limba romana).
Eu vorbesc engleza fluent, franceza si germana la nivel mediu si marturisesc ca toate astea au necesitat (si necesita in continuare) un efort deosebit.
Si sunt oarecum frustrat de faptul ca in ultimii 2 ani a cam trebuit sa o las mai moale cu studiul francezei si germanei pt. ca trebuie sa invat pt. admiterea in magistratura.
Tocmai de aia nu inteleg de ce un om care doreste sa ajunga intr-o pozitie de o asemenea anvergura si care necesita o deosebita deschidere refuza sa invete macar o limba straina.