Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
un.coleg de ce esti suparacios? Hai fi mai vesel ca ai sa vii in instanta si ai sa ne urasti pe toti! Vom vedea ce o sa fie si ne vom adapta! Sanatate si tie si putere de munca!:coffee:
P.S. oamenii sunt diversi sunt supusi greselii fiindca sunt oameni! este absolut normal ca tu sa-ti mentii opinia iar altii sa nu o agreeze, dar lasand asta la o parte ca judecator trebuie sa inveti sa asculti si cu ajutorul divin sa judeci drept, ca de multe ori legea nu este dreapta!:D
Ca judecator nu poti asculta decat argumentele care intra in ordinea fireasca a lucrurilor. Rabdarea are si ea o limita, dincolo de care daca argumentarea devine absurda, o sanctionezi cu ironie, nu cu rautate. La argumente absurde de genul "U.E. e oricum in declin, si ce rost mai are sa invatam limbi straine europene?", sau "n-au decat francezii sa invete limba romana" nu poti intra intr-un dialog coerent fara sa iti dai seama de ridicolul situatiei. V-am mai spus, nu trebuie sa fiti voi de acord cu schimbarile astea, aici nu functioneaza "votul popular al candidatilor" ci argumentele rationale, stransa cooperare judiciara la nivel european fiind o realitate pe care daca o negam ramanem cantonati in epoca ceausista. Fara nicio suparare, puteti face memorii la CSM, cei de acolo stiu cum arata realitatile atat din sistem, cat si din Europa.
Cred o asemenea opozitie au facut si cei din promotia care a absolvit facultatile de drept de stat in 1996, anul cand s-a scos repartitia guvernamentala la absolvirea studiilor si s-a introdus pentru prima data concursul de admitere. Schimbarile s-au realizat insa, cu toata rezistenta candidatilor.
PS. Crezi ca domnii Danilet, Neacsu si Dumbrava, in care va puneti sperantele "blocarii" proiectului de reformare a sistemului de admitere, vorbesc doar limba romana?Daca mergeti cu astfel de argumente in fata lor, nu stiu cat de serios o sa va priveasca.
Buna dimineata! Un.coleg! Opiniile coerente sunt pe site-ul CSM! Aici pe forum mai glumim mai facem haz de necaz cu noi sau fara modificarile se fac! Tu anunta-ne cand stii cert ca s-au schimbat ca sa ne apucam de invatat! O zi minunata iti doresc!
Deocamadata voi aveti examenul programat in octombrie - noiembrie 2011, nu in august 2011. E foarte posibil ca anul acesta sa nu intre in vigoare modificarea referitoare la sustinerea examenului unic impreuna cu candidatii pentru INM. Deci nu vad de ce va agitati, deocamdata, cu limba straina. Daca as fi in locul vostru, as "rupe" cartile invatand anul asta, ca sa scap de anul 2012 (apropos, poate nu mai da nimeni examen atunci :D ), daca nu va doriti testare la limba straina. Chiar in ipoteza in care s-ar introduce un asemenea test in 2012, va fi notat cu admis/respins fiind de nivelul incepatorilor, astfel incat sa-l treaca aproape toata lumea. Nu e chiar o tragedie... I am, you are, oricine poate invata.