Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
E a doua oara cand isi sterge contul doar in ultima luna.
Era avm, apoi lex1. Asta numai de cand sunt eu pe forum.
Ma intreb care o sa fie urmatorul username.
Parerea mea e ca problema lui cea mai grava nu e limba romana sau vreo limba straina.
De doua ori pe luna se supara si isi ia jucariile si pleaca.
Asa arata un viitor judecator?
Da, dar se lauda ca are "12 ani vechime in avocatura"...Oare cum se comporta in instanta cand se naste o polemica profesionala pe teme de drept, cum adesea se intampla in cauzele aflate in litigiu (ca din cauza asta se numesc "litigioase"). Isi ia roba si o "rupe" la fuga din sala injurand "la pachet" colegul avocat si instanta?
Parisul este in Bucuresti iar uniunea europeana sa invete romaneste daca vor sa vorbeasca cu noi! In curand politicienii se vor destepta si vor intelege ca nu avem nevoie de uniunea europeana si de FMI etc. totul se va duce de rapa in curand asa ca modificarile astea cu... cine-i mai bun etc.
Eu zic sa se dea rusa si germana la examenul de capacitate ca se apropie cel de-al treilea”razboi mondial”:D
A spus si Nostradamus ca trebuie sa stim chineza! Razboiul va fi condus de chinezi nu facem nimic cu limbile europene(deca sex). Trebuie sa stim chineza japoneza si coreana ca sa putem duce tratative de pace.... problema este spinoasa iar gruparea Bilderberg o stie numai restul fraierilor nu stiu si spera la schengen si la franceza si engleza.:))
Si extraterestrii care traiesc pe fatza nevazuta a lunii vor, impreuna cu sionismul mondial malefic, ca CSM-ul sa introduca limbile straine la concursul de admitere in magistratura. Noroc ca ati inteles voi conspiratia asta si cu ajutorul unui memoriu o s-o preveniti.