un.coleg a scris:
Stimata doamna,
Forumul este un spatiu public destinat accesarii de catre orice persoana interesata, si nu un club exclusivist.
Stimate domn,
In primul rand, nu ti-am interzis sa accesezi, doar sa-ti pastrezi parerile deplasate pentru tine.
Acest topic a fost deschis, de catre mine-ce-i drept ,in speranta de a face schimb de idei in timp ce parcurgem materia.Iar, tu nu te poti numi "persoana interesata", atat timp cat nu ai venit cu nici studiu de caz concret....ma refer la spete sau aspecte de drept controversate.
Dar, pentru ca unii se cred superiori si atot cunoscatori, au decis sa-i blameze pe cei care au scris pe acest topic si sa-i deturneze de la scopul initial.
Drept urmare,
ceea ce ar fi trebuit sa fie constructiv, este acum distructiv.
Iar, tu nu te poti numi "persoana interesata", atat timp cat nu ai venit cu nici studiu de caz concret....ma refer la spete sau aspecte de drept controversate.
Nici nu cred ca ai observat ca nu se mai discuta probleme de drept....ci doar aspecte de socializare sau, mai bine zis, de salbaticire....suprematia leului in jungla, care pe care.
Daca ai citi cu atentie, ai fi vazut ca eu sunt de acord cu orice forma de admitere in magistratura, dar sa fie pertinenta si concludenta, si in acelasi timp abordabila din toate punctele de vedere(ma refer material, social, demografic).
Inainte de a fi orice altceva in viata, suntem OAMENI...si atunci ne raportam la aceasta situatie, avand in vedere aici toate aspectele.
Nu eu am intrat pe topicul cu admiterea INM ca sa-i blamezi ca sunt oameni de nimic, ci voi cei cu INM-ul sau aspiranti la INM, ati intrat pe acest topic si ne-ati jignit.Noi nu am facut decat sa va raspundem.Chestia cu "capul plecat, sabia nu-l taie" este doar fabula.
Toti cred ca muncim de la 22 de ani, unii muncim de cand am terminat liceul...altii au avut situatii familiale complexe(parinti paralizati sau cu probleme majore de sanatate, frati de intretinut la scoala ,unii nu mai avem parinti, etc).
INAINTE DE A ARATA PAIUL DIN OCHIUL ALTUIA, VEZI BARNA DIN OCHIUL TAU.