avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
un.coleg a scris:

Cred ca tu nu citesti ce am scris, "completand" din prejudecatile tale inceputul unor fraze cu ceea ce tu crezi ca auditorii isi imagineaza despre voi. Incetati cu cliseul "auditorului post puber, cu cosuri pe nas si ochelari pe ochi, frustrat, soarece de bilblioteca"

Domnule un.coleg,
a fost suficient sa nu fiu odata de acord cu ce spui si ai trecut la atacuri.
Cand am sugerat eu vreodata ceea ce invoci tu aici?
Cand am spus eu vreodata ceva rau despre auditorii de justitie?
Dimpotriva, desi incerc sa iti explic ca nu e atat de simplu ca o familie de 4 oameni sa traiasca din bursa de auditor de 1500 de lei, tu continui sa-mi explici ca se poate. Desi habar nu ai ce inseamna bugetul necesar pt. 4 oameni intr-o luna.
Ma rog, probabil ca tu, auditor de justitie fiind, stii mult mai bine decat mine bugetul necesar unei familii formate din 4 indivizi.
O sa incerc sa intru in vara la INM ca sa aflu si eu cum sa impart cei 1500 de lei.
Nu-ti dai seama ca pretinzi ca le stii pe toate?

b]un.coleg a scris:
si veniti sa vedeti ce se intampla cu adevarat la INM, si cam care este calitatea umana MAJORITARA a auditorilor. Am colege care au intrat insarcinate fiind, altele cu copii mici acasa, fiind nevoite sa faca naveta saptamanal. am colegi de an care au dormit in gara de nord in noaptea de dinaintea examenului, avand doar bani de tren si metrou la ei. Si aia imprumutati. Si au intrat, au strans din dinti si au intrat.

Ei hai ca aici ai devenit melodramatic.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters181736, utilizator
iti dau numele colegului de an care a dormit in gara de nord inaintea examenului. vii sa ii spui lui in fatza ca e "melodramatic"?e greu de crezut ca si altii se chinuie poate mai mult decat te-ai chinuit tu, si totusi au reusit, nu?dar e adevarat, din pacate...
Pe forumul admitere in magistratura-Nov.2010 colegii plang!:(
ªI DE CE TE BUCURI?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters166416, utilizator
un.coleg a scris:

iti dau numele colegului de an care a dormit in gara de nord inaintea examenului. vii sa ii spui lui in fatza ca e "melodramatic"?e greu de crezut ca si altii se chinuie poate mai mult decat te-ai chinuit tu, si totusi au reusit, nu?dar e adevarat, din pacate...

Pana la urma te intreb si eu: de ce intri pe threadul asta?
E adevarat ca e o tara libera and all that dar acuma, omeneste vorbind... a durat ceva pana ti-ai dat arama pe fatza: nu faci decat sa zgandari oamenii care posteaza aici. Ii iei pe toti la rand, le vorbesti frumos daca iti impartasesc opiniile si eventual iti creaza impresia ca pe anumite puncte concrete chiar ti le sustin.
Dupa care, la primul semn de opozitie, te intorci impotriva lor si treci direct la atacuri la persoana. Ataci la radacina, adica de la baza principiului. Cam "glaring" (ca tot iti plac limbile straine) inconsecventa de care dai dovada, nu?
De ce faci asta?
N-ai altceva mai bun de facut? Un auditor de justitie cu siguranta are altceva mai bun de facut decat sa intre pe threaduri cu subiecte care nu ar putea niciodata sa-l intereseze (ca doar nu vei fi niciodata nevoit sa dai examen direct pe post, nu?) si asta doar ca sa bagatelizeze sperantele si eforturile userilor care posteaza acolo. Nu ti se pare un pic cam copilaresc?
Sau poate ca doar cauti atentie.
Poate ca nici nu esti auditor de justitie.
Mai era cineva aici care a tot trambitat ca a picat cu 7,30 acum in noiembrie dupa care a scapat-o ca de fapt a picat cu 7,00.
Nici nu mai stii ce (si pe cine) sa mai crezi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)