Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cred ca tu nu citesti ce am scris, "completand" din prejudecatile tale inceputul unor fraze cu ceea ce tu crezi ca auditorii isi imagineaza despre voi. Incetati cu cliseul "auditorului post puber, cu cosuri pe nas si ochelari pe ochi, frustrat, soarece de bilblioteca"
si veniti sa vedeti ce se intampla cu adevarat la INM, si cam care este calitatea umana MAJORITARA a auditorilor. Am colege care au intrat insarcinate fiind, altele cu copii mici acasa, fiind nevoite sa faca naveta saptamanal. am colegi de an care au dormit in gara de nord in noaptea de dinaintea examenului, avand doar bani de tren si metrou la ei. Si aia imprumutati. Si au intrat, au strans din dinti si au intrat.
iti dau numele colegului de an care a dormit in gara de nord inaintea examenului. vii sa ii spui lui in fatza ca e "melodramatic"?e greu de crezut ca si altii se chinuie poate mai mult decat te-ai chinuit tu, si totusi au reusit, nu?dar e adevarat, din pacate...