avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
ADITANASE,in conditiile in care chiar unii dintre membrii CSM au recunoscut ca deficitul mare de magistrati din sistem impune incontinuare apelarea ,,la rezervele" cu minim 5 ani vechime (cum s-ar intelege ca ii consideri tu pe cei cu 5 ani vechime) si.daca sintagma ,,cat de curand" inseamna pt tine peste vreo 4-5 ani,atunci sunt deacord cu ceea ce susti mai sus referitor la anularea ex-i direct pe post...
S-au afisat deja subiectele si baremul de corectare la ex de admitere la INM.Pt cei care vor sa le vada,sunt postate pe site INM si CSM.
sunt chiar pertinente...acum sper ca nu se mai plang:P
la cum se plang unii ...nu-i prea vad ca ar citi peste 600 pag CEDO doar pentru 0,5 p ...iar 5 pct sunt din spete, dar in vara vor baga si spete la INM...si sa vezi ce ma distrez atunci=D>
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2011
ContSters186948, utilizator
Si mie mi se par rezonabile subiectele de admitere la INM din ianuarie si vreau sa mai vad daca se vor plange ca admiterea directa pe post e mai usoara decat admiterea actuala de la INM.
Oare scapam noi de cedo si organizare sau se baga la ex comun si materiile astea + spetele?Stie cineva ceva de asta?
Am dat si eu astazi examen.
Vazand subiectele chiar imi pare rau ca nu am reusit sa gasesc motivatie sa invat pt. examenul asta.
Nici macar cei aproape 700 lei cheltuiti cu acest examen (taxa+ caziere + drum) n-au fost o motivatie suficenta.
M-am dus la examen cu aproximativ 60% din materie neatinsa din noiembire si asta s-a vazut.
Din ce am vazut, imi iese in jur de 6,20, cu rezerva ca e posibil sa nu fi vazut bine toate raspunsurile de la 5-6 metri distanta peste umerele a 7-8 oameni.
Am ramas insa cu sentimentul ca daca as fi invatat asa cum invat de obicei pt cel direct pe post, as fi avut peste 7.
Sper ca cei care dau la INM fortati de faptul ca nu au 5 ani vechime sa nu se mai planga de faptul ca grilele pe care le dau ei sunt mai grele.
O sa iau pauza o saptamana dupa care ma apuc serios de invatat.
La inceput 4-5 ore pe zi iar cand s-o anunta examen direct pe post (acum, in vara sau in toamna) o sa intetesc ritmul.
Trebuie sa iau acest examen si o sa-l iau.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)