MedEx a scris:
M-am ridicat in picioare in fata a 120 de candidati la examenul de la INM tocmai ca sa le reamintesc domnilor proaspeti alesi in plenul CSM de memoriul nostru! Am fost asigurata ca memoriul este pe ”circuit” si se va solutiona!
2. Daca va uitati atent pe site=ul CSM comisia de resurse umane nu s-a intrunit anul acesta! Apoi pana nu le vin decretele celor care au optat pe anumite posturi dupa examenul de capacitate oficial nu sunt locuri vacante ci doar locuri ocupate de acestia si rezervate de acestia. Daca va uitati la cererile de transfer ale judecatorilor veti observa ca si acestora li s-a spus ca nu sunt locuri vacante. Abia dupa ce le vin decretele se vor ocupa locurile pentru care au optata si le vor vacanta pe cele pe care le ocupa plus cateva locuri care sunt deja vacante.
Concluzia sa asteptam in liniste deoarece pentru solutionarea memoriului au nevoie de date exacte din partea comisiei de resurse umane nu de previziuni !
Pana una alta incerc sa citesc la penal ca la examenul pe care l-am sustinut duminica am cam dat-o in bara! Imi iese o nota sub 7 dar peste 6,5 asa ca .... trebuie sa vad ce naiba nu am priceput la grilele alea!
Si eu tot la penal am dat-o in bara duminica.
Desi singura materie pe care am invatat-o pt. acest examen a fost penalul.
Efectiv m-am dus cu civil, procedura civila si procedura penala nedeschise din noiembrie.
Singura chestie pe care am facut-o in afara de penal pt examenul asta a fost sa fac vreo cateva grile din Boroi la procedura civila cu 2 zile inainte de examen.
In aceste conditii, culmea, penalul a fost cel care m-a coborat sub nota 7.
Am avut cel mai prost punctaj la penal din toate examenele pe care le-am dat pana acum.
Nu pot sa-mi explic asa ceva.