avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
camicris a scris:
dar ce vei face daca vor uniformiza admiterea....examen comun si apoi INM 6 luni - 1 an dupa care diferentiere in fct. de vechime.?????eu asa cred ca va fi sistemul....
eu voi lua in calcul si INM-ul din august...
trebuie sa intru in sistem ...

Imi doresc sa devin magistrat.
Fie ca o voi face prin modalitatea direct pe post fie ca prin INM, asta e ceea ce vreau sa fac.
Asa ca e clar ca daca se va da examen comun in august urmat de 6 luni de formare profesionala, asta nu va mai fi un impediment pt. mine.
Acum imi pare rau ca nu am gasit motivatia sa invat pt examenul de ieri.
Probabil ca daca as fi avut certitudinea ca se da examen in martie as fi avut mai mult spor si pt. cel de ieri. As fi invatat mai puternic stiind ca s-ar da in martie dar asta mi-ar fi folosit si pt. examenul de ieri.

Daca peste 3 saptamani va fi clar ca nu se da examen direct pe post in martie atunci examenul de INM din august va deveni un obiectiv in sine.
Voi invata ca sa-l iau si sa intru la INM.
Ieri am avut convingerea ca am gresit ca am exclus pana acum varianta INM.
Oricat de greu ar fi dpdv financiar pt mine si pt. familie, pana la urma e un sacrificiu de 2 ani pt o cariera de 25 de ani dupa aceea.
Sper totusi sa avem examen direct pe post in martie sau aprilie.
Exista in acest moment 177 de posturi de executie vacante la parchetele de pe langa judecatorii asa ca e nevoie de procurori.
Trebuie ca si CSM sa vada lucrurile in felul asta.
Stiu ca nu sunt posturi de judecatori pana la examenul de promovare din mai, dar eu cred ca se poate organiza concurs exclusiv pt. posturi de procuror.
Din ce stiu eu, s-a mai intamplat asta in urma cu cativa ani.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters181736, utilizator
M-am ridicat in picioare in fata a 120 de candidati la examenul de la INM tocmai ca sa le reamintesc domnilor proaspeti alesi in plenul CSM de memoriul nostru! Am fost asigurata ca memoriul este pe ”circuit” si se va solutiona!
2. Daca va uitati atent pe site=ul CSM comisia de resurse umane nu s-a intrunit anul acesta! Apoi pana nu le vin decretele celor care au optat pe anumite posturi dupa examenul de capacitate oficial nu sunt locuri vacante ci doar locuri ocupate de acestia si rezervate de acestia. Daca va uitati la cererile de transfer ale judecatorilor veti observa ca si acestora li s-a spus ca nu sunt locuri vacante. Abia dupa ce le vin decretele se vor ocupa locurile pentru care au optata si le vor vacanta pe cele pe care le ocupa plus cateva locuri care sunt deja vacante.
Concluzia sa asteptam in liniste deoarece pentru solutionarea memoriului au nevoie de date exacte din partea comisiei de resurse umane nu de previziuni !
Pana una alta incerc sa citesc la penal ca la examenul pe care l-am sustinut duminica am cam dat-o in bara! Imi iese o nota sub 7 dar peste 6,5 asa ca .... trebuie sa vad ce naiba nu am priceput la grilele alea!
MedEx a scris:

M-am ridicat in picioare in fata a 120 de candidati la examenul de la INM tocmai ca sa le reamintesc domnilor proaspeti alesi in plenul CSM de memoriul nostru! Am fost asigurata ca memoriul este pe ”circuit” si se va solutiona!
2. Daca va uitati atent pe site=ul CSM comisia de resurse umane nu s-a intrunit anul acesta! Apoi pana nu le vin decretele celor care au optat pe anumite posturi dupa examenul de capacitate oficial nu sunt locuri vacante ci doar locuri ocupate de acestia si rezervate de acestia. Daca va uitati la cererile de transfer ale judecatorilor veti observa ca si acestora li s-a spus ca nu sunt locuri vacante. Abia dupa ce le vin decretele se vor ocupa locurile pentru care au optata si le vor vacanta pe cele pe care le ocupa plus cateva locuri care sunt deja vacante.
Concluzia sa asteptam in liniste deoarece pentru solutionarea memoriului au nevoie de date exacte din partea comisiei de resurse umane nu de previziuni !
Pana una alta incerc sa citesc la penal ca la examenul pe care l-am sustinut duminica am cam dat-o in bara! Imi iese o nota sub 7 dar peste 6,5 asa ca .... trebuie sa vad ce naiba nu am priceput la grilele alea!

Si eu tot la penal am dat-o in bara duminica.
Desi singura materie pe care am invatat-o pt. acest examen a fost penalul.
Efectiv m-am dus cu civil, procedura civila si procedura penala nedeschise din noiembrie.
Singura chestie pe care am facut-o in afara de penal pt examenul asta a fost sa fac vreo cateva grile din Boroi la procedura civila cu 2 zile inainte de examen.
In aceste conditii, culmea, penalul a fost cel care m-a coborat sub nota 7.
Am avut cel mai prost punctaj la penal din toate examenele pe care le-am dat pana acum.
Nu pot sa-mi explic asa ceva.
Tocmai s-a anuntat pe Realitatea:se reiau alegerile la CSM deoarece au fost neconstitutionale!!!
davegahan a scris:
In aceste conditii, culmea, penalul a fost cel care m-a coborat sub nota 7.
Am avut cel mai prost punctaj la penal din toate examenele pe care le-am dat pana acum.Nu pot sa-mi explic asa ceva.

ai invatat de pe florin streteanu sau de pe mitrache?:confused:

Si am o nelamurire( a mea) pentru voi.Poate ma luminati.Din penal. Acum am inceput studiul :stunned:.
Pedepsele accesorii/complementare pe timpul suspendarii conditionate.
Pedepsele complementare se executa dupa executarea pedepsei principale, pedepsele accesorii-din momentul in care hotararea de condamnare ramane definitiva. Pe timpul suspendarii conditionate se suspenda si executarea ped.accesorii. Deci spre exemplu, sa luam interzicerea exercitarii drepturilor parintesti. Se suspenda pe timpul suspendarii executarii si.....se aplica dupa implinirea termenului de incercare...???:closedtopic:
Voi cum ati inteles suspendarea asta a executarii pedepsei accesorii pe timpul executarii pedepsei principale?
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
alcali, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)