avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Eu n-am vechime deocamdata, lucrez intr-un domeniu adiacent, asa ca nu indraznesc sa sper la locurile cu vechime.
In schimb, as vrea sa studiez si spetele CEDO si organizarea judiciara, ca stiu ca se dau. Cum procedati sa le aprofundati? Le cititi pur si simplu sau le-ati luat de la vreo librarie, comentate?
Si inca o intrebare: pentru civil , aveti vreun cod adnotat si comentat? Mi-e destul de greu sa inteleg complet anumite institutii, sunt om cu facultate facuta la id si ce-am invatat, am invatat autodidact.
multumesc Andreea, sper sa avem reusita cu memoriul si, chiar daca nu se va organiza in martie-aprilie examen, exista si luna iunie si daca nu, asta e, ramane, sa speram pt. luna octombrie la un examen fara modificarile majore cu noile coduri. Am vazut ca Legile de adoptare a noilor coduri intra in vigoare, din declaratia Min. Justitiei, la 1 oct.2011, asa ca ar mai fi o sansa anul acesta pana la ample modificari. Bafta la invatat in continuare!
Sa inteleg ca renunti la magistratura si dai la INM?

A , nu!Dar nu mai ratez inca o sansa...daca mai trageam un pic si ma prezentam acum in ian...cred ca aveam sanse sa iau.
Cu rationamentul logic nu prea ma impac.....dar, ii dau eu de cap.
Uitati-va pe site CSM,Apare anuntul cu sedinta din 27ianuarie .Poate iau o decizie pe meomoriu nostru.Momentan nu se poate accesa sedita.E ciudat...Eu unul n-am mai vazut asa ceva.Cand e sedinta la CSM tot timpul aparea ce se va dezbate!
MEMORIU NOSTRU NU E INCLUS IN SEDINTA DIN 27 IANUARIE A CSM-I!!!!
Verificati si voi ca poate de nervi n-am vazut eu bine....
S-a cam dus si examenul din martie....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)