avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
MC74 a scris:

DAVEGAHAN,e bun mesajul pe care l-ai postat AZI pe site CSM!

Is it that obvious?:D
davegahan a scris:

De aia m-am si inscris.
Ca sa ma fortez sa nu fac pauza totala.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Imi pare in schimb rau ca nu am invatat.
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.
MC74 a scris:

DAVEGAHAN,saptamana viitoare aflam sigur daca se da sau nu ex direct pe post in martie.Oricum e bine ca te-ai dus la ex pt INM,Iti va fi mai usor de facut materia pt urmatorul concurs.
Macar exista cea mai mica sansa sa se organizeze examen in martie? Macar o sansa cat de mica.....
fluturas1980 a scris:

davegahan a scris:

De aia m-am si inscris.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.

dar ce vei face daca vor uniformiza admiterea....examen comun si apoi INM 6 luni - 1 an dupa care diferentiere in fct. de vechime.?????eu asa cred ca va fi sistemul....
eu voi lua in calcul si INM-ul din august...
si ca sa ma "plang" pentru a da satisfactie unora:P(care oricum nu stiu ce inseamna)...eu trebuie sa intru anul acesta....dupa un serviciu de 9 ore si copil mic dupa....nu cred ca mai am vreo sansa....
pe mine nu ma deranjeaza ca mai fac scoala in plus...ar fi bine daca bursa ar fi mai la nivelul nevoilor sociale...in rest ca voi fi stagiar(desi am peste 5 ani vechime si nu la fabrica de biscuiti)...ca voi da examen de capacitate...sincer nu ma mai complic gandindu-ma la asta.
trebuie sa intru in sistem ...

camicris a scris:

fluturas1980 a scris:

davegahan a scris:

De aia m-am si inscris.

dar ce vei face daca vor uniformiza admiterea....examen comun si apoi INM 6 luni - 1 an dupa care diferentiere in fct. de vechime.?????eu asa cred ca va fi sistemul....
eu voi lua in calcul si INM-ul din august...
si ca sa ma "plang" pentru a da satisfactie unora:P(care oricum nu stiu ce inseamna)...eu trebuie sa intru anul acesta....dupa un serviciu de 9 ore si copil mic dupa....nu cred ca mai am vreo sansa....
pe mine nu ma deranjeaza ca mai fac scoala in plus...ar fi bine daca bursa ar fi mai la nivelul nevoilor sociale...in rest ca voi fi stagiar(desi am peste 5 ani vechime si nu la fabrica de biscuiti)...ca voi da examen de capacitate...sincer nu ma mai complic gandindu-ma la asta.
trebuie sa intru in sistem ...

Sa inteleg ca renunti la magistratura si dai la INM?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)