DAVEGAHAN,e bun mesajul pe care l-ai postat AZI pe site CSM!
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.
De aia m-am si inscris.
Ca sa ma fortez sa nu fac pauza totala.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Imi pare in schimb rau ca nu am invatat.
Macar exista cea mai mica sansa sa se organizeze examen in martie? Macar o sansa cat de mica.....
DAVEGAHAN,saptamana viitoare aflam sigur daca se da sau nu ex direct pe post in martie.Oricum e bine ca te-ai dus la ex pt INM,Iti va fi mai usor de facut materia pt urmatorul concurs.
davegahan a scris:
Doar de curiozitate, cate puncte ai facut? Mie nu mi s-au parut deloc grele subiectele, dar la INM nu ma duc. Nu ai am chef acum sa stau 2 ani prin Bucuresti iar apoi repartitie pe cine stie pe unde. Prefer sa dau examen la magistratura.
De aia m-am si inscris.
Stiam ca n-o sa am chef sa invat asa cum invat pt. cel direct pe post dar a fost mai bine decat deloc. Nu-mi pare rau ca m-am dus.
Sa inteleg ca renunti la magistratura si dai la INM?
fluturas1980 a scris:
davegahan a scris:
De aia m-am si inscris.
dar ce vei face daca vor uniformiza admiterea....examen comun si apoi INM 6 luni - 1 an dupa care diferentiere in fct. de vechime.?????eu asa cred ca va fi sistemul....
eu voi lua in calcul si INM-ul din august...
si ca sa ma "plang" pentru a da satisfactie unora:P(care oricum nu stiu ce inseamna)...eu trebuie sa intru anul acesta....dupa un serviciu de 9 ore si copil mic dupa....nu cred ca mai am vreo sansa....
pe mine nu ma deranjeaza ca mai fac scoala in plus...ar fi bine daca bursa ar fi mai la nivelul nevoilor sociale...in rest ca voi fi stagiar(desi am peste 5 ani vechime si nu la fabrica de biscuiti)...ca voi da examen de capacitate...sincer nu ma mai complic gandindu-ma la asta.
trebuie sa intru in sistem ...