Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Tocmai s-a anuntat pe Realitatea:se reiau alegerile la CSM deoarece au fost neconstitutionale!!!
acest lucru poate insemna o amanare a discutiilor cu privire la memoriul inaintat si la propunerile de modificare a regulamentelor de accedere in magistratura, pana in momentul in care toti membrii vor fi definitiv instalati in functii pentru a fi intrunit cvorumul
parerea mea
Nu cumva judecătorii Lidia Bărbulescu, Dan Lupaşcu şi procurorul Dan Chiujdea erau impotriva examenului de acces in magistratura cu 5 ani vechime ? Daca este adevarat, poate membrii CSM ce vor fi alesi vor pastra acest examen si conditiile din prezent. :P
pai ...v-am spus eu ca asa se va intampla...ascultati de un "cal batran" si greu incercat in multe lupte
am fost consilierul unui deputat timp de 3 ani de zile si cam stiu cum se invart lucrurile acolo sus...nu primesti nimic, daca nu dai la schimb
pesemne nu s-au inteles la "negocieri":D
chiar daca vi se pare de neacceptat ...luati in calcul si INM-ul....oricum vor scurta perioada de cursuri ...ca nu mai au bani...va ganditi ca sunteti in armata:P