avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
NU E
Nu stiu ce sa mai spun....
Explicatia e simpla de ce nu apare memoriu nostru in sedinta din 27 DACA nu ne gandim ca efectiv nu-i intereseaza de nimeni si de nimic!Deci:
1-pt pct 1 din memoriu=Se asteapta decretele de numire in prima parte a lunii februarie a celor care au luat ex de capacitate.Vor sti ce si care posturi sunt vacante si nu e inca tarziu sa aprobe un concurs pt martie undeva pana in 3 sau 10 februarie.
2-pt pct.2 din memoriu=se asteapta rezultatele de la ex pt INM pe 28 ianuarie, sa vada cati trec de ele desi INM-L nu a vrut sa fie scoase la concurs 132 posturi pt ca nu au locuri de cursuri si cazare.Totusi cei cu 5 ani fac pregatirea parca pe zone si nu la Bucuresti si atunci mai vedem ce si cum.
ASTA CA SA MAI GANDIM SI POZITIV,NU DOAR NEGATIV.
Treaba cu posturile vacante e incurcata acuma in conditiile in care cei care au promovat ex de capacitate PE SUBIECTE DISTINCTE la j/p, au optat din procuror in judecator sau stagiarii au renuntat la orasul in care au fost initial si au optat pt alt oras.Bine ca ne-au impus noua sa optam inainte de examen, pe subiecte comune cu a procurorilor, si nu ne-au aplicat aceleasi reguli de repartitie ca si la capacitate ca acuma eram procurori cu mediile obtinute la judecatori ceea ce nu era echitabil pt reformatul CSM....Asa ca mai asteptam....o urmatoare sedinta...
MC74 a scris:

Explicatia e simpla de ce nu apare memoriu nostru in sedinta din 27 DACA nu ne gandim ca efectiv nu-i intereseaza de nimeni si de nimic!Deci:
1-pt pct 1 din memoriu=Se asteapta decretele de numire in prima parte a lunii februarie a celor care au luat ex de capacitate.Vor sti ce si care posturi sunt vacante si nu e inca tarziu sa aprobe un concurs pt martie undeva pana in 3 sau 10 februarie.
2-pt pct.2 din memoriu=se asteapta rezultatele de la ex pt INM pe 28 ianuarie, sa vada cati trec de ele desi INM-L nu a vrut sa fie scoase la concurs 132 posturi pt ca nu au locuri de cursuri si cazare.Totusi cei cu 5 ani fac pregatirea parca pe zone si nu la Bucuresti si atunci mai vedem ce si cum.
ASTA CA SA MAI GANDIM SI POZITIV,NU DOAR NEGATIV.

MC74,LMI, avM, lex1.. sau cum ti-ai mai zis pe forumul asta, esti, ca de obicei, pe langa realitate, cu tot respectul.
Punctual:
1. Deja se stie care sunt locurile ocupate de proaspetii definitivi, s-au afisat de mult pe saitul CSM-ului, sunt publice.
2. INM-ul nu si-a pus niciodata problema cazarii. Prinzi loc in camin, stai in camin, daca nu, problema ta. Locuri de cursuri sunt.
3.Intr-adevar, dupa capacitate au fost in jur de 30 de persoane care au trecut de la parchet la instanta, insa orice comparatie intre examenul direct pe post si examenul de capacitate e cel putin ridicola.

Si, ca idee, daca cineva nu impartaseste ideile tale subiective nu inseamna ca nu-l intereseaza de nimeni si de nimic.

Astept sa-mi dai dreptate si acum, dupa care sa-ti faci alt cont, ca de obicei, asa cum ii sta bine unui aspirant onorabil la statutul de magistrat. :D
BLUE RAY,ma doare in cot ce gandesti tu despre mine.Cu dreptatea,mai asteapta...Lozinca cu ce ii sta bine unui aspirant onorabil la statutul de magistrat, pastreaz-o pt altii...
De restul,iti promit ca ne vom ocupam altadata.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)