avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
camicris a scris:

chiar daca vi se pare de neacceptat ...luati in calcul si INM-ul....oricum vor scurta perioada de cursuri ...ca nu mai au bani...va ganditi ca sunteti in armata:P

da, asa este, insa pentru a lua in calcul INM ul vor trebui sa pluseze la solda lunara cu ceva banuti in plus fata de ce cuantum este in prezent, altfel, pentru cei cu 5 ani vechime nu li se va parea atractiva scolarizarea prin INM :)
haideti sa va arat luminita de la capatul tunelului...
conform guvernantilor ns. ,din 2012 se va aplica valoarea de referinta si coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare prevazuti in anexele la Legea cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.
adica, un auditor de justitie va avea urmatorul salariu
5,63 x 705 = aprox 3969... lei brut - 32,5% datorii catre stat= aprox. 2679 lei

hai ca ar fi mai bine....:)

depinde cat de mult iti doresti sa ajungi magistrat si ...mai ales...cat esti dispus(a) sa te sacrifici pentru asta

in ceea ce ma priveste, mai rau ca acum nu poate fi.

Pe de alta parte , nu cred ca isi permite cineva sa tina sistemul prea mult in haos. De aceea cred ca sigur vor gasi o procedura urgenta pentru solutionarea problemei. Si mai cred ca, fiind vorba de o invalidare a alegerilor, vor avea loc noi alegeri doar pt cei cu probleme. Sa asteptam motivarea Curtii. Asa ca, sa nu ne speriem totusi prea tare
Pana la finalizarea alegerilor cu membrii CSM, cred ca acesta va functiona cu membrii vechi cu delegatie !
Nu se stie niciodata trebuie sa invatam sa fim printre cei reusiti in noiembrie!
Examenul de la INM m-a invatat ca nu stiu tot, ca nu cred ca voi sti tot. Am invatat la penal in mod special pentru examenul asta si am dat-o in bara! Am facut doar 9 intrebari din 25! Unele le-am gresit din neatentie altele ca nu pricepu-i ce vor iar la altele ca pur si simplu nu am avut imaginatie!
camicris a scris:

pai ...v-am spus eu ca asa se va intampla...ascultati de un "cal batran" si greu incercat in multe lupte
am fost consilierul unui deputat timp de 3 ani de zile si cam stiu cum se invart lucrurile acolo sus...nu primesti nimic, daca nu dai la schimb
pesemne nu s-au inteles la "negocieri":D

chiar daca vi se pare de neacceptat ...luati in calcul si INM-ul....oricum vor scurta perioada de cursuri ...ca nu mai au bani...va ganditi ca sunteti in armata:P
Cu cat se va scurta perioada?
Sincer......eu nu as mai putea sa ma obisnuiesc si sa stau in Bucuresti 2 ani de zile.....:sorry:.....asa ca in functie de conditii....perioada, salar, etc, poate m-as reorienta spre INM

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)