avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
sim05 a scris:

lili_maci a scris:

[ link extern ]

Dr. Oz, ai putea sa-ti iei carti de Udroiu. Cel putin din prefata cartii de mai sus reiese ca ar avea legatura cu examenele cu care ne tot luptam noi ...:). Mai stie cineva ceva despre el?

i-am cumparat de curand cartile la recomandarea cuiva. avand in vedere subiectele care s-au dat pana acum consider ca sunt de un real folos cartile lui. am reusit sa citesc doar penal partea generala, in rest am rasfoit. sunt f. bune pt acest examen, au tot ceea ce se cere, adica text legal, teorie (sinteza), jurisprudenta relevanta si nu banalitati, RIL-uri. prima data am cautat sa vad daca la lipsirea de libertate era trecut faptul ca nu se poate comite in forma tip, in toate formele complicitatii, lucru pe care nu il regasisem in codul adnotat pe care l-am citit pt examen. am regasit acest aspect si am observat ca avea formulata si o intrebare cu privire la acest lucru. am uitat sa precizez ca are si grile propuse care ajuta la fixarea subtilitatilor.
din cate am observat e mai bazat in ceea ce priveste procedura penala, are chiar si 3 premii castigate in ultimii ani.

Pai asta se deduce si din cod.
Complicitatea concomitenta si coautoratul dau forma agravata de la alin.2 (de 2 sau mai multe persoane impreuna)
scuza-ma daca intreb ceva prea personal, dar de cate ori ai dat deja examen si de cand inveti?
Eu?
ce rost are topicul asta?
nu se organizeza examen in martie 2011; asta se stie din 16 decmbrie de cand a fost aprobat calendarul examenelor in 2011.
Nu vor reveni asupra deciziilor, asta e sigur.
Va imbatati cu apa rece!
Nu.
Dr.Oz.
Povestea ta, Ovidiu, o cunoastem cu totii. Ai descris foarte detaliat zilele trecute. Imi pare rau pentru tine. Dar sunt convinsa ca sunt ceva candidati care se regasesc in povestea ta. Stiu ca un sfat nedorit e ca o crima, insa ma risc si iti doresc multa bafta, rabdare si intelepciune.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)