sim05 a scris:
lili_maci a scris:
[ link extern ]
Dr. Oz, ai putea sa-ti iei carti de Udroiu. Cel putin din prefata cartii de mai sus reiese ca ar avea legatura cu examenele cu care ne tot luptam noi ...:). Mai stie cineva ceva despre el?
i-am cumparat de curand cartile la recomandarea cuiva. avand in vedere subiectele care s-au dat pana acum consider ca sunt de un real folos cartile lui. am reusit sa citesc doar penal partea generala, in rest am rasfoit. sunt f. bune pt acest examen, au tot ceea ce se cere, adica text legal, teorie (sinteza), jurisprudenta relevanta si nu banalitati, RIL-uri. prima data am cautat sa vad daca la lipsirea de libertate era trecut faptul ca nu se poate comite in forma tip, in toate formele complicitatii, lucru pe care nu il regasisem in codul adnotat pe care l-am citit pt examen. am regasit acest aspect si am observat ca avea formulata si o intrebare cu privire la acest lucru. am uitat sa precizez ca are si grile propuse care ajuta la fixarea subtilitatilor.
din cate am observat e mai bazat in ceea ce priveste procedura penala, are chiar si 3 premii castigate in ultimii ani.
Pai asta se deduce si din cod.
Complicitatea concomitenta si coautoratul dau forma agravata de la alin.2 (de 2 sau mai multe persoane
impreuna)