avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
mirela2011 a scris:

Nu.
Dr.Oz.
Povestea ta, Ovidiu, o cunoastem cu totii. Ai descris foarte detaliat zilele trecute. Imi pare rau pentru tine. Dar sunt convinsa ca sunt ceva candidati care se regasesc in povestea ta. Stiu ca un sfat nedorit e ca o crima, insa ma risc si iti doresc multa bafta, rabdare si intelepciune.

Dap, sunt convins ca am facut o mare greseala spunandu-mi "povestea".;)
Mai ales ca cel care-mi reprosa ca nu-mi declin identitatea n-a facut-o la randul sau. A motivat ceva cu opiniile juridice exprimate de el pe forum si cu "antepronuntarea" desi eu stiu ca art. 27 pct.7 CPC se aplica doar judecatorilor, nu si aspirantilor la pozitia de judecator.:D
Si oricum se pare ca-s printre cei 0,005% din userii de pe forumul asta care si-au declinat identitatea.

L.E. Sfaturile sunt binevenite atata vreme cat sunt bine intentionate si sincere.
Cu ironiile ieftine am eu o problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
ContSters181736, utilizator
crisalida_77 a scris:

ce rost are topicul asta?
nu se organizeza examen in martie 2011; asta se stie din 16 decmbrie de cand a fost aprobat calendarul examenelor in 2011.
Nu vor reveni asupra deciziilor, asta e sigur.
Va imbatati cu apa rece!

Dupa jumatatea lui februarie, cand va deveni evident ca nu se mai poate (in mod obiectiv) organiza examen, ne vom insusi critica si vom cere lui ContSters85458 B-) sau moderatorilor sa modifice titlul topicului in "ADMITERE MAGISTRATURA NOIEMBRIE 2011".
Pana atunci avem dreptul sa speram.
Ce prompt esti!
Sfatul a fost cat se poate de sincer. Acelasi sfat mi-l repet si mie insami zi de zi. Si incerc sa il urmez.
PS. Care este adresa ta de mail?
Am dat de trei ori! Dar ce mai conteaza asta! Tot inainte! Alte carti...etc.

Pai asta se deduce si din cod.
Complicitatea concomitenta si coautoratul dau forma agravata de la alin.2 (de 2 sau mai multe persoane impreuna)

Bine spus "se deduce" si nu e prevazut expres in cod. Ei, ce sa facem unii suntem mai "greoi in gandire" sau poate nu facem analogii asa repede cum ar trebui. Bineinteles ca dupa examen am realizat si eu cum sta treaba, dar am cautat sa vad expes daca e prevazut in codul adnotat. Am convingerea ca daca as fi citit macar odata penalul lui Udroiu as fi facut si intrebarea asta.
Am dat o singura data, daca imi era adresata mie intrebarea, am citit numai codul penal, partea generala, la partea speciala am citit o singura data un cod adnotat, iar la procedura penala numai codul, asta pt ca nu am avut timp suficient pt mai multe si pt ca aveam convingerea ca pot sa fac de 7 daca citesc numai atat, insa rezultatul a demonstrat contrariul. apoi am inceput sa cer si eu pareri de la cei care au mai dat, si tin sa precizez ca doua persoane pe care le-am intrebat si care au luat de la primul concurs la care au participat au invatat dupa Udroiu.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)