Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
S-ar putea sa fie o chestiune deliberata reducerea numarului de intrati in sistem in cursul anului 2011. Oricum daca nu se modifica legea si nu se va sustine un examen in august la inm, la anul va fi sigur in martie -examen direct sau in ianuarie - februarie la inm. Asteptam sa vedem. Pana atunci eu unul iau partea buna a lucrurilor, am timp de invatat bne pentru a intra din prima si vazand cate locuri vacante sunt in sistem exista sanse mai multe sa-mi aleg un loc aproape de casa.
Poftim raspunsuri de la un membru CSM, care presupun ca stie ce se intampla in "spatele usilor inchise".
Trageti voi concluziile.
Intrebarea mea: Din ce legislatie se va da examenul din toamna?
Raspunsul lui Cristi Danilet:"...se va cere legislatia de la momentul anuntului. Acum, nu cred ca cineva va face acest anunt mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri. Mai mult, de la 1 apr.2011 se poate sa avem o noua conducere a INM. Trebuie sa discutam impreuna aceste aspecte. Personal voi insista pe chestiunile din noile coduri, pentru motive evidente."
Intrebarea mea:"Sa inteleg ca nici examenul de la INM din august 2011 nu mai este cert?…"
Raspunsul lui Cristi Danilet:"Evident ca nu e cert. Concursul de anul acesta pentru INM tocmai se desfasoara in ian-febr 2011. Legea spune ca un astfel de concurs de admitere prin INM se desfasoara anual. Asa ca, daca nu se modifica legea in sensul de a se organiza concursuri de admitere ori de cate ori este nevoie, asa cum CSM a propus la sfarsitul anului trecut, nu se va putea organiza unul nou. Dar speram sa se modifice legea, totusi."