costelinio a scris:
S-ar putea sa fie o chestiune deliberata reducerea numarului de intrati in sistem in cursul anului 2011. Oricum daca nu se modifica legea si nu se va sustine un examen in august la inm, la anul va fi sigur in martie -examen direct sau in ianuarie - februarie la inm. Asteptam sa vedem. Pana atunci eu unul iau partea buna a lucrurilor, am timp de invatat bne pentru a intra din prima si vazand cate locuri vacante sunt in sistem exista sanse mai multe sa-mi aleg un loc aproape de casa.
Repet, in conditiile in care Parlamentul Romaniei isi imparte activitatea intre maxim 2 coordonate (legi de aprobare a OUG-urilor prin care Guvernul taie din toate directiile si de la toate categoriile si-asa defavorizate si 2-3 legi importante - a educatiei, a pensiilor, salarizarea unitara) ma tem ca nu vom avea o modificare a legii 303/2004.
Nu mai stiu cine spunea (parca Dumbrava) ca exista o promisiune ca modificarea legii 303 va intra in dezbaterea parlamentului in februarie.
Eu sincer ma indoiesc ca se va intampla luna asta. Ma rog... ramane de vazut.
Pe mine efectiv ma uimeste faptul ca activitatea de legiferare s-a mutat in ultimii ani de la legislativ la executiv si ca legislativul nostru (ma rog, majoritatea parlamentara necesara) nu face decat sa aprobe OUG-urile pe banda rulanta ale lu' alde Boc et co. Parca totul e susul in jos in tzara asta.
Mai marii justitiei se plang de penuria de resurse umane din sistem dar, pe de alta parte, blocheaza sau ingreuneaza accesul in sistem.
Ar fi de-a dreptul de neinteles sa nu se organizeze examen de INM in august.