oti a scris:
adelykitt a scris:
doar 49 de puncte si daca lasam vreo 5 grile cum le-am pus la inceput fara a le modifica aveam mai mult, eu am inceput atunci cu penalul si procedura penala si am trecut apoi f rapid prin rest ca nu mai era timp ma gandeam ca daca invat penal si proceduri f bine aveam sanse sa iau 75 puncte pe astea 3 si cu ce mai faceam la civil scoteam peste 80 dar nu m-am tinut de treaba serios sa invat sustiunut, invatam in medie 4 ore pe zi,as si serviciu, dar sarbatorile si altele mi-au afectat programul initial ... am inceptu sa stiudez dupa o pauza de 5 ani de la terminarea facultatii timp in care nu am lucrat in domeniu..
cum ai reusit sa inveti 4 ore pe zi plus serviciu ? :O
sau lucrezi cu juma de norma ?
eu reusesc sa invat doar 2-3 ore maxim pe zi (cu servicu full time) si in weekend mai mult.
de la 8 la 16 job apoi mancare, curatenie sau altceva pt sotul meu intelegator, eu nu am inca copii si apoi de la ora 18 pana la 24 studiu cu pauze insa daca eram obosita dormeam de la 18-20si apoi de la 20 la 2 dimineata sau ma trezeam si la 4 dimineata si citeam pana la 6 depindea de zile... dar asta am facut o luna de zile adica nu o poti tie in ritmul asta de luni pana vineri si in weekend sa invat si mai mult de 8 ore...!!!
asa ca nu recomand sa fi asa agresiva cu somnul si programul liber, eu am luato ca pe un exercitiu-experiment sa vad ce si cum dar acum am de gand sa merg mai lejer si sa fixez mai mult sa vedem ce imi iese:rolleyes: