Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
emmav a scris:
Scuze, raspunsul era pt. Lucutel. :D
mersi, emmav
:(
de abia acum am inceput sa rumerg modificarile din minunata lege 202
am un supliment de curs care discuta modificarile....dar nu ajunsesem decat pana la necompetenta materiala si teritorial exclusiva care poate fi invocata in prima instanta in limine litis.#-o
lucutel a scris:
emmav a scris:
mersi, emmav
am un supliment de curs care discuta modificarile....dar nu ajunsesem decat pana la necompetenta materiala si teritorial exclusiva care poate fi invocata in prima instanta in limine litis.#-o
Il ai cumva si in format electronic sa mi-l dai si mie, daca poti? Pls!:)
emmav a scris:
lucutel a scris:
emmav a scris:
mersi, emmav
Il ai cumva si in format electronic sa mi-l dai si mie, daca poti? Pls!:)
il am :)....e de les
dar nu stiu cum sa fac sa il trimit:">
daca imi dai un e mail, ma descurc. imi poti lasa e mail ul intr un mesaj privat
damy a scris:
in materie civila, poate fi supusa revizuirii o hotarare a tribunalului prin care acesta evoca fondul, in situatia in care hotararea nu este susceptibila de apel ci de recurs?
sunt de acord cu tine cu exceptia faptului ca trebuie exerciatat si recursul, recursul nu este o cale ordinara de atac, ci o cale extraordinara
Cu revizuire se pot ataca hotarari "ramase definitive" adica hot care indiferent de instanta care le-a pronuntat, nu mai pot sa fie atacate in caile de atac ordinare.
Dupa mine se poate ataca o hot care nu mai este susceptibila nici de apel nici de recurs, pentru motivele de revizuire, indiferent la ce instanta ar ramane definitiva.