Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
pfff..nu am stiut asta..si nici nu am sesizat diferenta intre anularea si desfacerea casatoriei knd am rezolvat grila..ms mult..
biancaelena84 a scris:
aaaa..si nici d c cererea d desfacere a casatoriei se sol in prima instanta d tribunal..eu stiam k e d compet judecatoriei..
Anularea casatoriei se poate cere la tribunal (pt ca tine de materia contenciosului administrativ).
Desfacerea casatoriei se cere la judecatorie.
asa e..e o intrebare pur teoretica, dar eu am dat raspunsul gresit knd am rez grila..iar acum..dupa ce am citit si opiniile voastre si am luat si o pauza d la grile,chiar mi se pare logica varianta corecta..
biancaelena84 a scris:
hello..puteti sa ma helpuiti si p mine? :p ma uit p grilele d la proc civ si nu inteleg d c subiectul probei e judecatorul.. :(
Eu cred ca aceea e o intrebare pur teoretica, care pleaca de la definitia in sens larg a probei.
Proba= actiunea de stabilire a existentei sau inexistentei unui anumit raport juridic.
ac actiune apartine judecatorului, el e cel care stabileste existenta sau inexist r.j.
a?
Liberarea provizorie sub control judiciar nu se poate dispune:
a) daca nu mai subzista temeiurile arestarii preventive
b) pt o infractiune din culpa, care a avut ca urmare moartea unei persoane
c) pt o infractiune de omor calificat savarsita de un minor
sim05 a scris:
asa e..e o intrebare pur teoretica, dar eu am dat raspunsul gresit knd am rez grila..iar acum..dupa ce am citit si opiniile voastre si am luat si o pauza d la grile,chiar mi se pare logica varianta corecta..
biancaelena84 a scris:
hello..puteti sa ma helpuiti si p mine? :p ma uit p grilele d la proc civ si nu inteleg d c subiectul probei e judecatorul.. :(
Eu cred ca aceea e o intrebare pur teoretica, care pleaca de la definitia in sens larg a probei.
Proba= actiunea de stabilire a existentei sau inexistentei unui anumit raport juridic.
ac actiune apartine judecatorului, el e cel care stabileste existenta sau inexist r.j.