Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Patrick_ a scris:
Daca e in varianta agravata vor raspunde amandoi ca si autori la forma agravanta.
esti sigur??? nu stiu de ce eu stiam ca e vorba de coautori la o infractiune in forma agravata daca exista aceasta "varinata" de agravare. imi amintesc de lipsirea de libertate in mod ilegal unde e forma agravata daca e sav. de 2 sau mai multe pers impreuna(de exemplu) unde se retine coautorat la lipsire de liberatate in mod ilegal in forma agravata)...sau nu??? Scuza-ma ca insist, chiar nu stiu sau, nu mai stiu lucrurile astea:(
Sangreal, asta ar trebui sa fie ultima mea grija. Dar tot te intreb: cam care e bursa unui auditor de justitie in primul an? :innocent:
In cazul in care condamnatul la o pedeapsa cu executarea la locul de munca pe o perioada de 3 ani, savarseste dupa 2 ani o infractiune din culpa pt care se stabileste o pedeapsa de 4 ani si pentru care instanta decide revocarea pedespei la locul de munca, pedepsa rezultanta se va calcula:
a) contopindu-se pedeapsa de 3 ani cu cea de 4 ani iar din rezultanta se vor scadea cei 2 ani executati, restul urmand sa fie executat in regim de detentie
b) contopindu-se perioada ramasa din executarea primei pedepse (1 an) cu pedeasa de 4 ani, rezultanta executandu-se in regim de detentie.
c) contopindu-se pedeapsa de 3 ani cu cea de 4 ani iar din rezultanta se va executa in regim de detentie.