Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Pai, e logic (ca tot ne pregatim pt. rationament logic). Daca nu erau 200 care au trecut de prima proba, mai anulau si ei 1-2 grile pana isi faceau nr. necesar!...:D
Pai, e logic (ca tot ne pregatim pt. rationament logic). Daca nu erau 200 care au trecut de prima proba, mai anulau si ei 1-2 grile pana isi faceau nr. necesar!...:D
Mai ales ca ar fi avut ce anula...
Voua cum vi se par motivarile respingerii contestatiilor la intrabarile 79, 81, 83 (toate de la G1 la Procedura Penala) ?
Credeti ca membrii comisiei de solutionare a contestatiilor la barem stiu deja cati au peste 7? Nu este normal sa se procedeze la corectarea lucrarilor abia dupa definitivarea baremului, adica dupa solutionarea contestiilor? Asa s-ar justifica si termenul de doua zile dintre data solutionarii contestatiilor si data publicarii rezultatelor "preliminare"...
Ma rog, imi dau si eu cu presupusul. Oricum, cred ca vor fi destul de multi promovati la prima proba. Eu sunt foarte agitata ca am doar 7,30. In 2008-2009 a fost nota de intrare, dar anul acesta, mi-e si groaza sa ma gandesc cate note mari or fi! De-abia astept ziua de miercuri.
Sincer sa fiu chiar nu stiu daca a fost vreo grila pt care sa existe motive reale de a fi anulata.
Au fost niste grile inteligente, care nu au vizat cunoasterea cuvand cu cuvant a textului de lege.
Din pacate cred ca multi nu se asteptau la acest stil de grile. Eu am gresit unele foarte simple tocmai din acest motiv. Alta explicatie nu gasesc la greselile pe care le-am facut.