avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
ioana.dark a scris:

Merci de sfat. As vrea sa-l pot urma...DAR nu reusesc!!! Imi vine sa mor de ciuda ca nu m-am concentrat mai bine, ca n-am facut peste 80. Acum stau cu un mega-morcov stiti voi unde....pentru ca nu stiu cati o sa fim la probele viitoare#-o Si mi-e clar ca daca sunt vreo 200 cu punctaje peste 8, adio inm 2011!

Eu ma prezint chiar daca sunt 500 cu peste 8! Fiecare dintre noi ar fi putut rezolva cel putin 5 intrebari in plus, zic eu...

E a doua oara si ultima cand sustin examenul.Si o fac pana la capat, indiferent de ..conditii!:)
Voua cum vi se par motivarile respingerii contestatiilor la intrabarile 79, 81, 83 (toate de la G1 de la Procedura Penala)?

Motivarea de la 79 nu o contesc dar nici nu pot sa spun ca sunt de acord cu ea. Si eu am gresit grila aceea. Probabil ca asa o fi in practica. Nu am de unde sa stiu.

Motivarea de la 81 cred ca e ok. Exact la acea motivare ma gandeam si eu cand am bifa-o. Am rezolvat-o corect. Instanta poate administra orice fel de probe utile pt aflarea adevarului. E un principiu suprem celorlalte in judecata penala.

Motivarea de la 83 pt mine e la fel ca si cea de la 79. Am gresit si eu grila asta dar daca ma gandesc bine poate ca in pactica asa se procedeaza. Habar nu aveam ca dupa admiterea cererii conform art 278^1 alin 3 lit c), judecatorul trimite cauza unui alt complet de la acea instanta. Cred ca asta se invata in practica. Si poate ca daca faceam procedura penala mai serios in scoala as fi afalt si eu.

M-as fi bucurat si eu sa se anuleze unele din aceste grile. Dar nu stiu daca se putea.
Patrick_ a scris:

Motivarea de la 83 pt mine e la fel ca si cea de la 79. Am gresit si eu grila asta dar daca ma gandesc bine poate ca in pactica asa se procedeaza. Habar nu aveam ca dupa admiterea cererii conform art 278^1 alin 3 lit c), judecatorul trimite cauza unui alt complet de la acea instanta. Cred ca asta se invata in practica. Si poate ca daca faceam procedura penala mai serios in scoala as fi afalt si eu.

Pe aceasta am bifat-o corect gandindu-ma ca, fiind incompatibil sa solutioneze cauza, tot ceea ce putea face judecatorul care a admis plangerea este sa trimita cauza la un alt complet.
Din punctul meu de vedere la 79 nu s-a dat nicio motivare. Sau depinde ce anume au contestat altii. Eu am contestat logica grilei. Mai exact am incercat sa demonstrez ca poate fi interpretata si altfel insa raspunsul in loc sa fie pe taramul llogic si gramatical a fost in drept. Or pb de drept era destul de clara dupa parerea mea. La fel mi s-a raspuns si la grila 87 G1.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)