Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
''....pentru ca l-a parasit in public in prezenta mai multor necunoscuti si l-a jignit....''
Pentru el nu a fost ''oaresce...'' si chestia asta l-a determinat sa se razbune in felul mai sus descris....
eu nu ma refeream strict la speta. ma refeream la realitate, ce s-a intamplat si ce se va mai intampla in viitor. ca asa cand iti da cineva toate datele nu e prea greu.
daca o tipa merge pe o allee pustie si o prinde unu de la spate si o... si dupa la politie spune ca nu a obtinut nici o satisfactie sexuala, ca o cunoaste si s-a purtat urat cu el anul trecut cand au iesit la o intalnire si a facut-o numai ca sa o invete o lectie...atunci cum vine....
haideti sa probam satisfactia sexuala....hot ICCJ ar fi fost mai buna fara cuvintele astea
Aaa......:D ...pai de ce nu spui asa.....
Eu ma refeream la speta....:">....asa departe nu m-am gandit...
In fine...e de dezbatut...
Revin la parere expusa anterior. Viol. Am mai cautat prin jurisprudenta si iata ,
am gasit ceva.
''....spre deosebire de actul de perversiune sexuală, actul sexual înseamnă, în primul rând, penetraţia sexuală, indiferent dacă se realizează prin conjuncţie corporală între agresor şi victimă sau prin folosirea unui corp străin, iar dacă oricare dintre aceste acte are loc prin una dintre formele de constrângere menţionate în art. 197 alin. 1 din Codul penal, fapta constituie infracţiunea de viol''
Avem penetratie.Avem corpul strain- lemnul. Avem constrangerea - se deduce, banuiesc ca respectiva nu a consimtit la fapta savarsita.
Si, cum spune domnul U, pt.viol, nu intereseaza mobilul sau scopul cu care a fost savarsita fapta. Asta referitor la....''pentru ca sa se razbune....''.