avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
pt. forgotten...
colorat si "animat" limbaj, pt un viitor jude... dar ai dreptate subiect inchis "ca nu-i cu cine" nici macar nu ai inteles ultimele 2 post uri...
tooooootul e o intreaga drama la tine vad,tuturor le raspunzi cu sarcasm...cum e sa te simti atat de superior ? nu doare ? :))

justjustice deocamdata invatam ceea ce este in vigoare deja ,nu cred ca ne ajuta sa nu invatam 202 sperand ca va fi neconstit.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
oti, utilizator
oti a scris:

pt. forgotten...
colorat si "animat" limbaj, pt un viitor jude... dar ai dreptate subiect inchis "ca nu-i cu cine" nici macar nu ai inteles ultimele 2 post uri...
tooooootul e o intreaga drama la tine vad,tuturor le raspunzi cu sarcasm...cum e sa te simti atat de superior ? nu doare ? :))

justjustice deocamdata invatam ceea ce este in vigoare deja ,nu cred ca ne ajuta sa nu invatam 202 sperand ca va fi neconstit.

Eh..ce sa fac mai Oti, draga...nu le inteleg nici eu pe toate! Ma straduiesc si eu cat pot...sunt un copil muncitor dar daca nu ma ajuta materia...?! Crezi ca e usor sa fii prostut de mic? :whistle::hm:
forgotten_sunrise a scris:

oti a scris:

pt. forgotten...

Eh..ce sa fac mai Oti, draga...nu le inteleg nici eu pe toate! Ma straduiesc si eu cat pot...sunt un copil muncitor dar daca nu ma ajuta materia...?! Crezi ca e usor sa fii prostut de mic? :whistle::hm:

Oti cum sa iti explic eu... Forgotten este ca micul dejun cateodata iti cade bine si de cele mai multe ori il inghiti ca iti da energie :)) este el mai acid dar e baiat bun, eu cateodata imi vine sa bag mana prin ecran si sa ii dau un mat la avatar de sa nu se vada dar in general da sfaturi obiective cand il cunosti ii apreciezi valoarea.
Vasile Mihaela, Consilier juridic
justjustice a scris:

Dupa o pauza de o sptamana si ceva, cred ca ar fi cazulsa ma apuc din nou de invatat doar ca am si eu o nelamurire:

L procedura penala citim si 202/2010? Am auzit ca sunt probleme la punerea in practica, si s-ar putea sa fie declarata neconstitutionala? Voi ce faceti, o invatati?

Multumesc
Eu deja m-am apucat sa imi fac modificari prin carti. Nu am gasit pe net nicio discutie cum ca ar putea fi declarata neconstitutionala. Tu ce informatii ai?
m13d, nu prea am dat sfaturi pe aici pt ca nu mi le-a cerut nimeni dar de dat cu parerea imi mai dau! Tipa cu care am avut discutia contradictorie aseara, rozalinda (care nu stia ca animalele sunt bunuri!!), se pare ca a luat examenul din noiembrie pt cei cu 5 ani vechime!! cel putin asa reiese din discutia de pe threadul noiembrie 2010! Petra, de asemenea! Nu stiu ce au facut la psihologic dar daca au ajuns pana acolo si au trecut de testul de drept se prezuma ca ar avea un minim de cunostinte juridice! M-a revoltat efectiv faptul ca ele ar fi fost in stare sa bage in puscarie pt omor deosebit de grav, respectiv ultraj, un om care a omorat o pisica! Oti a intervenit in discutie lansand o a treia solutie pt care l-ar baga in puscarie pe omul care a omorat pisica: lovituri cauzatoare de moarte! In ce o priveste, poate ca am avut cateva replici mai acide dar nu neaparat pt solutia propusa (chiar daca la fel de gresita ca si celelalte doua), cat pt atitudinea ostila avuta. Repet ce am spus aseara si nu as vrea sa o ia nimeni drept aroganta pt ca nu e: Nu oricine ar trebui sa ajunga sa judece oameni la fel cum nu oricine ar trebui sa ajunga sa opereze oameni!

Edit: N-as vrea sa fiu inteles gresit: nu-i aprob absolut deloc pe cei care se poarta urat cu animalele si cred ca ar trebui sa se adopte legi care sa-i pedepseasca apru pe cei care se poarta urat sau omoara animale! Dar sa fie pedepsiti pt asta nu pt ultraj!
forgotten_sunrise, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)