Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
pt. forgotten...
colorat si "animat" limbaj, pt un viitor jude... dar ai dreptate subiect inchis "ca nu-i cu cine" nici macar nu ai inteles ultimele 2 post uri...
tooooootul e o intreaga drama la tine vad,tuturor le raspunzi cu sarcasm...cum e sa te simti atat de superior ? nu doare ? :))
justjustice deocamdata invatam ceea ce este in vigoare deja ,nu cred ca ne ajuta sa nu invatam 202 sperand ca va fi neconstit.
oti a scris:
pt. forgotten...
colorat si "animat" limbaj, pt un viitor jude... dar ai dreptate subiect inchis "ca nu-i cu cine" nici macar nu ai inteles ultimele 2 post uri...
tooooootul e o intreaga drama la tine vad,tuturor le raspunzi cu sarcasm...cum e sa te simti atat de superior ? nu doare ? :))
justjustice deocamdata invatam ceea ce este in vigoare deja ,nu cred ca ne ajuta sa nu invatam 202 sperand ca va fi neconstit.
Eh..ce sa fac mai Oti, draga...nu le inteleg nici eu pe toate! Ma straduiesc si eu cat pot...sunt un copil muncitor dar daca nu ma ajuta materia...?! Crezi ca e usor sa fii prostut de mic? :whistle::hm:
Eu deja m-am apucat sa imi fac modificari prin carti. Nu am gasit pe net nicio discutie cum ca ar putea fi declarata neconstitutionala. Tu ce informatii ai?
Dupa o pauza de o sptamana si ceva, cred ca ar fi cazulsa ma apuc din nou de invatat doar ca am si eu o nelamurire:
L procedura penala citim si 202/2010? Am auzit ca sunt probleme la punerea in practica, si s-ar putea sa fie declarata neconstitutionala? Voi ce faceti, o invatati?
Multumesc