Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Eu am observat dupa ce am fost la testul de rationament ca si o oarecare pregatire la aceasta proba ajuta.
O intelegere foarte rapida si foarte corecta a enunturilor si variantelor de raspunsdate la examenul eliminatoriu pot sa aduca puncte in plus.
Pentru mine conteaza foarte mult cat de odihnita sunt.
Am zile cand citesc grilele si mi se par scrise in chineza.
(Vezi exemplul de mai sus)
Fiecare are un calcai al lui Ahile
Edit::SPETA
In luna aprilie, după ce a constatat că este însărcinată, inculpata a ascuns sarcina, s-a sustras de la orice control medical ori înscriere în vreo evidenţă a gravidelor iar în data de 06.01.2006 în apartamentul în care domiciliază a dat naştere la termen unui copil viu şi viabil.
Inculpata nu a acordat copilului primele îngrijiri medicale necesare unui nou născut, fapt ce a dus la decesul nou-născutului.
a) pruncucidere
b) omor calificat
c) omor calificat - cu premeditare
Da asa este Patrick este calificat pentru mai multe motive - asupra unei persoane aflata in neputiinta de a se apara, asupra unui membru al familiei, si cu premeditare, sunt cele trei elemente circumstantiale care se regasesc in speta data.
Esti de acord?