Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Se pare ca va fi concurs pe 25 august. Am aruncat un ochi si pe Nota Direcţiei resurse umane şi organizare .... Asta e. Mult succes tuturor de pe aici! Si mie :))
Buna ziua , as avea si eu o intrebare , am fost condamnat penal , acum 7 ani , pt furt, 1 an cu suspendare , am fost reabilitat de drept de cativa ani , daca atac decizia de neindeplinire a bunei reputatii la sectia de contencios administrativ , de obicei se da castig de cauza ??? mai cunoasteti situatii in care sa fi contestat cineva in instanta decizia de neindeplinire a bunei reputatii ? atata timp cat nu e nimic in lege si apropo , reabilitatea inlatura orice decadere si interdictie , si cred ca o lege are forta mai mare decat un regulament ............multumesc anticipat pt raspunsuri !