Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
darainvincible a scris:
Desistarea:
a) poate consta intr-o omisiune
b) nu produce efecte daca inainte de a interveni autorul observase ca fapta a fost descoperita de organele de politie
c) nu poate consta intr-o comisiune
Raspunsul e doar A. Si eu as fi luat tot AB, in conditiile in care daca fapta a fost descoperita nu mai poate opera desistarea. Probabil e o greseala de tipar.
b ul nu e corect pt ca mentioneaza doar organele de politie ,corect era sa specifice ca ... autorul observase ca fapta a fost descoperita de org de pol sau orice alta persoana
oti a scris:
b ul nu e corect pt ca mentioneaza doar organele de politie ,corect era sa specifice ca ... autorul observase ca fapta a fost descoperita de org de pol sau orice alta persoana
Eu sunt de parere ca nu asta e explicatia, ci cea data de sim05. Specificarea "organele de politie" e suficienta pentru corecta interpretare a grilei.
oti a scris:
Eu sunt de parere ca nu asta e explicatia, ci cea data de sim05. Specificarea "organele de politie" e suficienta pentru corecta interpretare a grilei.