Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pana nu ma lamureste cineva ca daca eu vreau sa l omor pe unu, cu intentie am eu ceva cu el si apoi omor si martorul care m-a vazut,ca sa ascund fapta deci si asta tot cu intentie,(a doua intotdeauna cu intentie) consider ca este B :P
Pe mine ma deranjeaza cuv "NUMAI" de la raspunsul c
Pana nu ma lamureste cineva ca daca eu vreau sa l omor pe unu, cu intentie am eu ceva cu el si apoi omor si martorul care m-a vazut,ca sa ascund fapta deci si asta tot cu intentie,(a doua intotdeauna cu intentie) consider ca este B :P
Cosmoroby a scris:
C) este corecta pentru ca NUMAI cand prima infractiune este savarsita din culpa , hotararea de a savarsi a doua infractiune este intotdeauna ulterioara savarsirii primei infractiuni
b ) nu este corecta pentru ca in cazul in care prima infractiune este savarsita cu intentie , hotararea de a savarsi a doua infractiune poate fi luata si anterior savarsirii primei infractiuni ( EX- ma duc sa savarsesc un furt din locuinta si daca ma prinde cineva il omor - pentru ambele infractiuni care iau hotararea inainte )
Asa cred