avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Asa e.
C) este varianta corecta.

Eu ma gandeam doar ca "ti-ai putea imagina" o infractiune pe care sa o comiti "in cazul in care" s-ar intampla sa savarsesti una din culpa chiar inainte ca cea din culpa sa se intample. E cam fortata totusi :D

Dar intradevar, varianta c) este cea normala la aceasta grila.
Da . Sim a fost un exemplu dat in graba ...da trebuie luata hotararea ambelor infractiuni cu specificarea ca a doua este pt a ascunde prima infractiune, In exemplu dat de mine exista o conditie si anume " daca ma prinde ":D
isis23 a scris:

Da . Sim a fost un exemplu dat in graba ...da trebuie luata hotararea ambelor infractiuni cu specificarea ca a doua este pt a ascunde prima infractiune, In exemplu dat de mine exista o conditie si anume " daca ma prinde ":D

Mi-am dat seama ca a fost dat in graba, in ceea ce te priveste chiar nu mai am indoieli cu privire la capacitatea de a intelege cat mai multe si de a da exemple si justificari cat mai bune.
Cred ca oricare avem momente cand postam in graba (eu chiar f multe).

.varianta B) "rezolutia de a comite cea de-a doua infractiune este intotdeauna ulterioara comiterii primei infractiuni,daca aceasta din urma este savarsita cu intentie" nu poate fi corecta dată fiind sintagma "intotdeauna" folosită în enunţ ... spre exemplu la delapidare prin modalitatea "insusire" , initial, întocmesc facturi din care rezultă că bunurile au iesit din gestiune , beneficiară fiind o S.C."X"(evident fictive şi, deci, o infracţiune-infracţiunea mijloc ) ulterior, bunurile le scot din incinta societăţii pe care le valorific in interesul meu. In concluzie, ambele infractiuni le-am prefigurat inainte de a trece la executarea vreuneia.

adi adi a scris:

.varianta B) "rezolutia de a comite cea de-a doua infractiune este intotdeauna ulterioara comiterii primei infractiuni,daca aceasta din urma este savarsita cu intentie" nu poate fi corecta dată fiind sintagma "intotdeauna" folosită în enunţ ... spre exemplu la delapidare prin modalitatea "insusire" , initial, întocmesc facturi din care rezultă că bunurile au iesit din gestiune , beneficiară fiind o S.C."X"(evident fictive şi, deci, o infracţiune-infracţiunea mijloc ) ulterior, bunurile le scot din incinta societăţii pe care le valorific in interesul meu. In concluzie, ambele infractiuni le-am prefigurat inainte de a trece la executarea vreuneia.

Eu cred ca aici e vb de concurs cu conexitate etiologica.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)