avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
cred ca zici bine (e rilul aratat de mariana)...la ora asta mi se invarte toata executarea prin cap...
salutare!
azi citeam recidiva cand mi-a aparut urmatoarea ipoteza pe care nu stiu cum sa o rezolv. Savarsirea unei noi infractiuni in stare de evadare: stim ca se va cumula restul ramas neexecutat cu pedeapsa pentru evadare, apoi totul se va contopi cu pedeapsa pentru cealalta infractiune.
Sa zicem ca prima pedeapsa( restul neexecutat +evadarea) e cea mai grea si ca vrem sa o sporim pana la maximul special..............maximul special al cui? al pedepsei pt evadare? al pedepsei ce se executa?
in cazul acesta ...evadarea...din cauza ca exista un tratament sanctionator special...cumulul aritmetic nu se mai aplica regulile referitoare la raplicarea pedepsei in cazul recidivei...
ce este unitatea naturala colectiva?
Anularea reabilitarii nu se aplica in ceea ce priv reabilitarea de drept.
Adica dc avem o hot judec prin care se constata reabilitarea de drept, desi in termenul de incercare de trei ani, pers condamnata mai suferise o condamnare, la o eventuala cerere de reabilitare pt cea de-a doua condamnare nu se va mai analiza si prima condamnare, nu?
Inteleg bine?:">

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)