avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sim05 a scris:

thomas28 a scris:

pana nu demult erau astfel de "dispute" in capul meu :tooth:! la prima e decat c), si la a doua decat a) si sunt ...thomasmade :P

Vrei sa spui ca la petitia de ereditate e a si nu e c?
ca ai postat 3 grile

prima grila nu se pune, a ras mariana de mine si a raspuns "aaaaaa"(fiind din raducan&co), asa ca, pe urmatoarele 2 le-am facut eu...:D

mariana_en a scris:

bine mai, bine, fi-ti-ar superficia de ras sa-ti fie, ca nu m-am uitat decat ca e act confesorie...
pana la urma, in cat timp se prescrie petitia de ereditate? plizzzz, ca nu stiu unde dracu e a carte, si nu ma apuc acu s-o caut...
pai daca cere decat constatare vocatie=imprescriptibila (act.in constatare 111), daca cere predare bunuri, e prescriptibila (cu diferenta daca posesia a intrerupt/nu a intrerupt prescriptia)

.....ca sa-mi stea rasu`n gat...
a mers.
imi amintii... ce nu-mi aminteam...adica unde era discutia..desi nu era cazul de discutii..ref la termen..sustine destula lume ca se prescrie in 30 de ani...ca au murit cu codu-n brate, si-au uitat de decret..
nu rade, c-am vazut in practica...30 de ani de la deces...oricum, din dosarul ala nu te lamureai intr-un an daca era vb de petitie de ereditate sau de revendicare..
eu m-am fript anu' trecut cu "asa stiu eu din practica"! dupa ce-am avut sute de dosare cu hot.v-c...mi-am furat-o la examen la speta cu prescriptia hot.v-c:fight: precum si cu altele...:sorry:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)