Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
52 G1?
eu am scris ca minorul raspunde penal de la 18 ani...asa ca in nici un caz n-o sa dau cu piatra...
edit
time out..mi-a amortit ceva (in afara de creier)
eu am avut o zi foarte slaba...
acuma m-am adunat si sper sa ma " invrednicesc" cateva ore, cu o recapitulare fulger pe competente, prorogari si incompatibiltati in procedura penala...
doar e sambata seara, nu?
daca mai sunt " lilieci" ca mine, ne auzim mai tarziu, cand incep sa apara grilele alea naucitoare...
spor !
o grila data in nov 2008 la admitere. nu sunt de acord si pace cu raspunsul
A revendica un imobil de la B.Prin intampinare B arata ca, anterior introducerii cererii de chemare in judecata, a vandut acel imobil luiC, avand loc si predarea. Dupa administrarea probelor,A depune o cerere prin care solicita inlocuirea lui B cu C, cerere cu care B a fost de acord.
INSTANTA
a.va dispune citarea lui C, continuand judecata doar in contradictoriu cu acesta
b.va respinge actiunea in contradictoriu cu B, pentru lipsa calitatii procesual pasive
c. va continua judecata cu C, numai daca acesta, in urma citarii nu se opune participarii sale in proces