Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Eu stiu si o alta distinctie . Inscrisurile oficiale emana de la o unitate din cele aratate la art.145 si inscrisul privat de la o alta decat cele aratate la art.145
La aceasta speta , intr-adevar conteaza in ce an s-a judecat speta , pentru ca in anul 1992 institutia care facea facturi era o institutie publica , si atunci era considerata un inscris oficial., Acum sunt o gramada de societati comerciale care imprima astfel de inscrisuri , si nici nu mai au un regim special, de aceea nu mai e considerat un inscris oficial ci unul privat. In schimb acea factura , poate sa fie considerat un inscris oficial din momentul inregistrarii intr-o unitate din cele aratate la art.145 .
Eu asa fac distinctie
cami, asa te lauzi? nasoala treaba
oameni buni, lasati-le incolo de spete cu falsuri...consuma timp si nervi, si degeaba....m-am uitat prin practica iccj...distractie mare..in cazuri similare gasesti incadrari diferite, la greu...barem la nivel de instt inferioare, te ia cu ameteala..
Hmmm, pe mine ma ia cu ameteala cand citesc orice fel de spete, nu numai cu privire la falsuri. Rar am gasit cazuri in care o hotarare a instantei de fond sa fie mentinuta fara nicio modificare pana la Inalta Curte. Of, of...