avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
3
2 .. intr-o frumoasa zi de miercuri, daca retin bine :)
carmen_miron a scris:

deci...daca ei isi propun sa ne demonstreze ca suntem ... sub nivelul marii au ocazia sa o faca... nu ai cum sa stii tot la amanunt...e imposibil cel putin pt mine ...

Sper sa avem parte de un examen fair si nu de un simulacru prin care doamna aceea de la INM sa urmareasca sa demonstreze ce incerca ea sa afirme in sedinta in care s-a decis organizarea concursului.
Nu de alta dar, daca e sa vrei sa arati ca cineva e nepregatit, poti sa faci subiecte in asa fel incat niciun judecator de la ICCJ sa nu ia mai mult de 3.00
De putut se poate. Intrebarea e daca asta e rostul unei examinari, mai ales intr-un moment in care e nevoie acuta de resurse umane in sistem. Desi, daca e sa ne luam dupa cate locuri au scos la concurs, se pare ca nu e nevoie asa de mare de magistrati.
In tot cazul, sper sa nu-i mai aud ca se plang de incarcarea cu dosare.
Tin vacante o gramada de locuri bugetate.
40 de locuri scoase la concurs suna a conpromis. Sau a ciolan aruncat celor infometati.
E o bataie de joc.
Partajul poate fi cerut pe cale incidentala intr-o contestatie la executare?
buna dimineata si :coffee:
artax, da, partajul poate fi cerut pe cale incidentala intr-o contestatie la executare...
ce serviti azi? eu penal general....respectiv chichite de penal general...:yes:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)